in

Tânăr român de 26 de ani, mort într-un accident rutier în Sardinia. ”Prea repede ai plecat la îngeri!”

Știri ItaliaTânăr român de 26 de ani, mort într-un accident rutier în Sardinia. Tudor Daniel Gulie și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea, un BMW, s-a izbit de parapetele din beton care delimitează sensurile de mers.

Potrivit ANSA, nenorocirea a avut loc de-a lungul drumului provincial 70, care leagă Sant’Anna Arresi de Teulada, în regiunea Sardinia.

Tânăr român de 26 de ani, mort într-un accident rutier în Sardinia

Numele lui era Tudor Daniel Gulie, dar în Sant’Anna Arresi lumea îl știa pur și simplu ca Daniel. Un băiat român despre care apropiații spun că era extrem de muncitor, un exemplu de integrare perfectă a multor străini în Sardinia.

Din păcate, destinul lui Daniel a fost frânt brusc, în urma unui groaznic accident de circulație. Tânărul de 26 de ani călătorea la volanul unui BMW negru, cu alți trei prieteni. Din motive încă verificate de polițiști, a pierdut controlul direcției, iar mașina s-a izbit de parapetele de beton care delimitează sensurile de mers. 

Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Provinciale 70, drumul care duce de la Santadi la Teulada. 

L’Unione Sarda scrie că Daniel a murit pe loc, în urma impactului devastator. Prietenii săi, însă, toți cu vârste între 26 și 29 de ani, au ajuns în cod roșu la spital, viața lor nefiind în pericol. 

Potrivit ANSA, alarma a fost dată de șoferii care au circulat în zonă, în  momentul producerii nenorocirii. Imediat, au sosit mai multe echipaje de ambulanțe și carabinieri, însă românul nu a mai putut fi salvat.

Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe, de la prieteni și rude care locuiesc atât în Italia, cât și în România

Unul dintre foștii săi profesori, Stefano Vacchiano, își amintește cu drag de el: „Odihnește-te în pace, Tudor Daniel Gulie. O îmbrățișare din partea profesorului tău”. 

Gabriela Marinela a postat mai multe fotografii și un comentariu sfâșietor în memoria lui Daniel. „Drum bun către îngeri, dragul meu verișor. Prea repede ai plecat la îngeri, nu te vom uita niciodata“. 

Și amintirea Paolei Serventi este foarte emoționantă. „Încă nu ne vine să credem, ai fost un băiat foarte politicos și amabil, nu treceai nciodată fără să-ți iei rămas bun, cu un zâmbet larg. Acum protejează-ți familia și iubita de acolo de sus și dă-le puterea de a face față acestei dureri imense, în special mamei tale Rodica”. „Nu te cunoșteam așa de bine, dar știu că ai fost un băiat bun. Odihnește-te în pace Tudor Daniel Gulie”, a scris și Marcellino Matta.

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a reconstitui dinamica exactă a accidentului. 

sursa: observatornews.ro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Moarte subită la Bari, Giosuè avea doar 14 ani. „Pierderea unui copil este cel mai dureros eveniment pe care îl poate trăi o ființă umană”

Bonus social, până la 700 euro pentru acești rezidenți din Italia: în ce localitate se acordă și cum se obține