in

Politician important din Lega, mort subit. „Inima i s-a oprit”. Salvini: „Ne vei lipsi”

Știri ItaliaImportant politician Lega, Antonio Triolo, mort subit – Lega pierde unul dintre oamenii săi simbolici în Sud. Antonio Triolo , fost coordonator provincial al Ligii din Palermo, a murit la vârsta de 50 de ani, lovit de un infarct în noaptea dintre duminică și luni. 

Important politician Lega, Antonio Triolo, mort subit

Lasă în urmă doi copii și soția sa, Rosalba Giallombardo, care își amintește de el așa: «O viață întreagă petrecută apărând valorile în care ai crezut, fără să dai vreodată înapoi un centimetru chiar și atunci când situațiile erau incomode, rămânând mereu un om drept, cinstit și în primul rând om liber. La îndemâna tuturor, un om în slujba patriei sale pentru a construi o lume mai bună pe care să o lase moștenire copiilor noștri minunați. Ai fost un tată și un soț iubitor pentru mine. Ai lăsat un gol imens”, a spus ea, conform Leggo.

Salutul de la Matteo Salvini

Liderul Lega ,Matteo Salvini și-a luat ultimul rămas bun de la Triolo, cu o postare distribuită pe rețelele de socializare: „Ne va lipsi Antonio, un adevărat prieten și leghist adevărat, până ieri prezent printre oamenii tăi, iar în seara asta ai zburat în liniște”. A fost coordonator provincial al Ligii până în primăvara anului 2020. La ultimele alegeri municipale a fost candidat cu partidul Prima Italia. 

Lecce, moare subit noaptea la doar 26 de ani: „Era tânăr și sănătos, tragedie greu de explicat”

„Inima i s-a oprit”

Important politician Lega, Antonio Triolo, mort subit la Palermo – „Inima i s-a oprit. O mie de amintiri de 30 de ani îmi vin în minte și totul pare să se fi întâmplat ieri. Simt lumea din ce în ce mai goală”. Este doar unul dintre zecile de mesaje care au apărut la primele ore ale dimineții pe pagina de Facebook a lui Antonio Triolo, fost coordonator al Lega de la Palermo. 

Durere și șoc în rândul prietenilor și colegilor: „Antonio nu a fost doar un coleg de partid, Antonio a fost un prieten – scriu ei -. O persoană profund respectabilă. Un om cult și pregătit. Ne lași un gol imens. Un gol pentru care nu eram prea pregătiți”. Și din nou: „Ciao Antonio, ai început călătoria prea devreme”.

„Fie ca pământul să-ți fie ușor, prietene. Suntem uimiți, neîncrezători, înghețați. Nu găsesc cuvintele să salut, nu eram pregătiți. Prietene, frate, am împărțit o viață. Frumoasă, fără suflare, plină de afecțiune, prietenie, complicitate. Inima mea e frântă.”. Antonio Triolo lasă în urmă soția și cei doi copii, scrie livesicilia.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
insarcinata tumoare italia

Italia, poveste cu un final trist: în aceeași zi în care a aflat că are cancer, femeia a aflat că este însărcinată

zidar arestat

Italia, zidar de 28 de ani arestat după ce a recunoscut că a bătut o fetiță de NOUĂ LUNI, fiica partenerei sale: ”Nu am fost eu. Nu-mi pot explica”