in

Tommy Tomescu, Anglia: „Victor Ponta să-și dea demisia, ar fi un semn de normalitate în societatea românească

La al doilea tur al alegerilor prezidentiale am avut de ales intre un candidat care ne-a calcat in picioare dreptul de a vota si un candidat caruia nu ii pasa in mod real de diaspora.

Marea majoritate a ales raul cel mai mic si o parte si mai mare a fost dezamagita pentru ca a trebuit sa aleaga dintre doua rele si nu neaparat pentru calitatile pozitive ale candidatului. La fel am fost pusi sa alegem intre doua rele si la alegerile prezidentiale anterioare .

Partea pozitiva este ca acum nu a mai trebuit sa alegem doar intre doi activisti marcanti ai partidului comunist. Este un mic castig, dar un semm ca societatea romanesca se dezvolta pe un trend pozitiv, chiar daca o face cu pasi mici.

Regret ca nu am putut vota in mod corect, ci doar i-am ajutat pe altii sa poata vota sau rezista la cozile rusinii. Raman cu un sentiment de bucurie si speranta, dupa dovada de spirit civic, data de romanii din diaspora si Romania.

Trebuie sa continuam sa ne implicam la fel de intens in viata politica din Romania daca dorim ca, Klaus Iohannis sa ne dovedeasca ca a meritat votul majoritatii romanilor.

Ii cer demisia imediata lui Victor Ponta, pentru ca poarta raspunderea obstructionarii votului diasporei si ar fi un semn de normalitate in societatea romaneasca, dar nu ma pot minti singur. Basescu a avut tupeul sa nu isi dea demisia dupa ce 85% au votat ca sa plece din functie si la fel o sa faca si Ponta daca nu il demite nimeni.

Diferenta dintre o parte a romanilor din tara si a unei parti a romanilor din UK, este ca cei din UK au platit cateva ‘’milioane de lei’’ ca sa mearga in alte orase din UK pentru a vota, iar unii din Romania au primit bani sau produse pentru a vota.

Diaspora a inteles puterea votului si s-a batut pentru el pana in ultimul minut.<è>

Cu stima,
Dr Tommy Tomescu, DMD
Lider al Partidului Europenilor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul amator de artă franceză Teodor Meleşcanu a demisionat: „Cer scuze românilor care au stat la coadă ore în şir pentru a vota”

UDRI: ”Solicităm demisia ministrului delegat pentru românii de pretutindeni și a președintelui BES”