in

Sicilia, a atacat carabinierii pe care îi chemase să-l ajute

În noaptea dintre 14 şi 15 martie, carabinierii din Nicosia (provincia Enna – Sicilia) l-au arestat în flagrant delict pe Matei Adrian (foto), român de 25 de ani, rezident la Nicosia, pentru infracţiunea de ultraj.

În cursul nopţii, în jurul orei 2.30, în timp ce se afla în clubul Nigro din Nicosia, Matei a cerut intervenţia carabinierilor telefonând la 112, întrucât, după spusele sale, cu puţin timp înainte fusese dat afară din local pe nedrept.

Câteva momente mai târziu a sosit o patrulă. Militarii au luat legătura cu Matei şi cu patronul barului. Cetăţeanul român s-a arătat încă de la început agitat, în stare evidentă de ebrietate şi deosebit de deranjat de întrebările carabinierilor.

Militarii au aflat astfel că, cu puţin timp înainte, patronul localului l-a invitat în mod amabil pe român să iasă din bar întrucât era beat şi românul s-a enervat din acest motiv. Pe timpul operaţiunilor, Matei, dintr-odată şi fără motiv, s-a năpustit asupra carabinierilor cu violenţă lovindu-i cu pumnii şi picioarele.

În acel moment bărbatul a fost blocat şi reţinut. După ce a fost dus la cazarma locală, pradă aburilor alcoolului a continuat să aducă injurii militarilor manifestându-şi furia şi lovind în mod violent maşinile de serviciu. Matei a fost arestat. Componenţii patrulei au fost diagnosticaţi cu diferite contuzii şi leziuni.

Bestiile din Mantova. ”Mi-au luat un deget şi voiau să mi-l taie cu cleştele”

Randazzo, i-a pus șurubelnița în gât, arestat pentru încălcarea interdicţiei de apropiere de fosta soție

Calabria, l-au bătut pe un conaţional şi i-au violat iubita, doi arestaţi

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din Spania candidează la alegerile locale. Chiriță Florica, la Torrejon de Ardoz: ”Vreau să reprezint comunitatea la un nivel care să ne aducă cinste”

Bălegar de vacă NATURAL la cutie, nou produs în supermarket la Milano