in

Lipsă de respect la Consulatul din Tel Aviv: „De multe ori îmi este rușine cu așa funcționari…”

Jurnalistul Sergiu Klein din Israel continuă anchetele legate de deficiențele în funcționarea Ambasadei și a Consulatului General de la Tel Aviv.

”V-am trimis şi partea a treia, despre comportamentul funcţionarilor consulatului faţă de cetăţenii români, fără de care primele două subiecte tratate ar fi incomplete. În legătură cu comportamentul funcţionarilor de la consulat, domnul deputat de diaspora Ovidiu Raeţchi a primit o avalanşă de sesizări, a adresat o interpelare parlamentară ministrului Bogdan Aurescu iar MAE a trimis la Tel Aviv o comisie de anchetă.

Constatările anchetei au fost comunicate succint domnului Raeţchi, în sensul că au fost constatate nereguli sau deficienţe în funcţionarea consulatului. În urmă cu 5-6 luni a sosit un consul nou care m-a asigurat că va face totul pentru a combate carenţele constatate.”

Imagini șocante de la Consulatul României la Tel Aviv: Oamenii care așteaptă sunt AȘEZAȚI PE JOS, pentru că lipsesc scaunele

Reportaj de la Consulatul României la Tel Aviv: ”Oricine vine aici pleacă cu un sentiment de frustrare”

”Să știți că eu sunt mândră că sunt româncă dar de multe ori îmi este rușine cu așa funcționari…” declară una dintre persoanele intervievate.


 

”Totul a început cu un incident înregistrat la Consulatul Român în cursul căruia un funcționar consular i s-a adresat pe un ton lipsit de respect unui cetățean român…” își începe reportajul jurnalistul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Ce-ți doresc eu ție, dulce Milano”, Iohannis s-a inspirat din Eminescu și Marin Preda în discursul ținut în fața comunității

Venafro, furt de cupru de 100.000 de euro, patru români arestați