in

Altă “badantă” hărţuită de patronul italian

Roma 5 mai 2011- La doar două zile după ce o menajeră româncă a fost violată de către patronul ei, la locul de muncă, o altă conaţională a căzut victimă unei agresiuni sexuale, în situaţii similare. Agresiunea a avut loc tot la Roma, pe 4 mai, iar bărbatul este un pensionar de 70 de ani.

Românca, o femeie de 30 de ani, avea grijă de soţia italianului, care este invalidă, într-un apartament din zona Tor Vergata, periferia sud-est a capitalei. Conform mărturiei depuse de victimă, soţul bătrânei i-a făcut deseori avansuri sexuale explicite, dar ea l-a refuzat mereu. Pe 4 mai, insistenţele bărbatului au devenit din ce în ce mai presante. Văzând că menajera îl respinge, bărbatul a închis-o într-una din camerele apartamentului, undea ţinut-o sub supraveghere continuă. Profitând de un moment de neatenţie, românca a reuşit să scape şi să sune la 112.

Când poliţiştii au intervenit, au găsit-o pe româncă urlând, în timp ce patronul său încerca să o readucă cu forţa în apartament.

Românca a declarat că a fost în repetate rânduri hărţuită sexual de bătrân, dar nu a avut curajul să spună nimic nimănui, pentru a nu-şi pierde locul de muncă.  Poliţiştii l-au arestat pe italian, acuzat de hărţuire sexuală şi sechestru de persoană.

M. C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii, campioni la cumpărat case în Italia

Muncitor de 44 de ani moare pe şantier în Sardinia