in

Bari, bătrână jefuită și violată de trei români. Matteo Salvini: „Castrare chimică!”

Trei bărbați, care pe 17 august au bătut și violat o femeie de 69 de ani din Cartierul Carbonara la Bari, au fost identificați de poliție.

Este vorba de o bandă de români și, pentru moment, a ajuns în arest numai unul dintre cei trei, Daniel Flavius Lungu, de 26 de ani. Cei doi complici ai săi, în schimb, au fugit. După cum relatează Corriere del Mezzogiorno, ”a reieșit că cei trei agresori ar fi abuzat de femeie după ce au amorțit-o cu un aparat cu șocuri electrice. Tocmai Lungu ar fi fost cel care a violat femeia, lăsând-o amorțită pe paviment. Femeia a fost internată la spital, prognosticul este de 26 de zile, viața sa nu este în pericol dar încă este într-o puternică stare de șoc”.

Toată această violență pentru a fura 100 de euro și un televizor.


Chestorul din Bari, Antonio De Iesu, a declarat: ”Cel mai grav jaf din ultimii ani, au folosit o violență nemaiauzită. Anchetele nu s-au încheiat, îi vom prinde și pe ceilalți doi complici”.

Victima este o femeie de 69 de ani de origine olandeză. Pe 17 august cei trei au intrat printr-o ușă cu geamuri în locuința pe care Flavius Daniel Țarălungă o cunoștea, ca urmare a relației sale de rudenie cu un alt român, care a lucrat acolo. Au agresat-o cu ajutorul unui aparat cu electroșocuri. Au bătut-o și au imobilizat-o, în timp ce ”șeful” a abuzat de ea.

Apoi au luat câteva obiecte personale, 100 de euro și un televizor. Era seară și au fugit pe întuneric, nimeni nu i-a văzut. Dar ea nu a cedat fricii și durerii. Polițiștilor care au interogat-o după ce a fost supusă primelor îngrijiri (prognostic de vindecare de 30 de zile), le-a spus imediat că cunoștea acea voce care o teroriza. Și l-a indicat pe tânăr, fără dubii sau ezitare.

Anchetele, completate cu imaginile camerelor de supraveghere din zonă și confirmate de prezența de amprente la fața locului, au dus la Flaviu Daniel Tara Lunga: interogat de agenți, a spus că și-a petrecut seara strângând fier vechi prin oraș și că apoi s-a dus să se culce. Dar soția sa i-a dezmințit versiunea, făcând să se prăbușească alibiul: a spus că se întorsese noaptea târziu și că l-a găsit în pat numai în jurul orei 5 dimineața.

După arestare, jefuitorul a compărut în fața judecătorului pentru investigații preliminare, care a validat arestarea, emițând un mandat de arestare preventivă. În plus, urmele găsite în mașina sa duc direct la complicii săi.


Salvini: ”Castrare chimică”

Castrare chimică pentru banda de români care a torturat cu electroșocuri și a violat o bătrână văduvă din cartierul Carbonara din Bari. Este cerută de liderul Lega Nord, Matteo Salvini. ”La Bari o femeie de 69 de ani a fost torturată și violată în casă. Prada jafului, un televizor și 100 de euro. Arestat un imigrant român de 26 de ani, doi complici sunt căutați. După voi se pot recupera astfel de oameni? Eu cred că nu. Castrare chimică și ani buni de muncă forțată. Cele mai bune urări bietei doamne din spital, o duminică frumoasă vouă”. Este ceea ce a scris pe Facebook secretarul de la Lega Nord.


Furt de la un bătrân, doi români arestați la Caltagirone

Jefuitorii din Marghera, reținuți datorită semnalului cartelei unui telefon furat

Roma, prins la furat, s-a aruncat pe fereastră: ambele picioare fracturate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«În România, bătrânii sunt mai respectați decât în Italia»

Accident tragic la Caserta, doi tineri români morți