in

Prea multe omoruri ale Camorrei. Alfano: ”E nevoie de armată la Napoli”

Alarmă la Napoli pentru un război între camorrişti. „Este nevoie de armată” pentru a „pune sub tăcere pistoalele” la Napoli, unde numărul omorurilor e în creştere.

Ministrul de Interne, Angelino Alfano, caută soluţii pentru a face faţă urgenţei reprezentată de Camorra, acolo unde sunt în curs lupte sângeroase între clanuri.

La Napoli se numără deja zece crime de la începutul anului, fără a ţine cont de răniri şi de atacurile violente.

Trei omoruri s-au înregistrat în numai 26 de ore între zilele de joi 4 şi vineri 5 februarie. La Napoli şi în provincie sunt 110 clanuri în acţiune, care pot conta pe cinci mii de afiliaţi.

„La Napoli am obţinut succese extraordinare în combatarea Camorrei – a spus Alfano. Sunt generaţii întregi de clanuri la închisoare, capi mafioţi la izolare, însă un aspect nu mă satisface deloc: infracţiunile sunt peste tot în scădere, însă la Napoli omuciderile sunt în creştere. Trebuie să le punem sub tăcere pistoalele, i-am spus şi lui Renzi că acum la Napoli e nevoie de armată”.

„Nu sunt de acord cu cei care spun că oricum se omoară între ei – încheie – noi nu putem sta nepăsători şi trebuie să punem sub tăcere pistoalele„.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul diasporei și consilierul prezidențial pentru relația cu românii din afara granițelor, întâlnire cu comunitatea la Bologna

Crima care a îngrozit Italia. Și-a ucis mama și sora, le-a făcut bucăți și le-a aruncat în râu