in

Rimini, român accidentat de un scuter, lovit la cap de marginea trotuarului: a murit pe loc

Accidentat şi ucis de un scuter care circula pe sens interzis. Accidentul s-a produs în noaptea dintre 16 şi 17 iunie, la Rimini, pe via Gozio de’ Battagli. Victima, un cetăţean român de 42 de ani, care mergea alături de un cunoscut.

Dintr-odată a apărut scuterul Ciao Piaggio, din direcţie greşită, care l-a lovit, făcându-l să-şi piardă echilibrul. Bărbatul a căzut la pământ şi s-a lovit la cap de marginea trotuarului: a murit pe loc.

Ambulanţa de la 118 a sosit în câteva minute şi paramedicii au încercat îndelung să-l reanimeze însă nu a fost nimic de făcut.

Pentru reconstituirea dinamicii, la faţa locului a intervenit o patrulă a secţiei de Poliţie Rutieră din Riccione. Şoferul scuterului, un student riminez de 23 de ani, a fost denunţat în stare de libertate cu ipoteza de omor rutier şi a fost supus analizelor de sânge la spital pentru a se stabili dacă a consumat alcool peste limita permisă sau substanţe stupefiante.

Tânărul, în stare de şoc din cauza celor întâmplate, nu consumase alcool sau droguri, însă s-a stabilit că circula pe sens interzis.


 

Citiți și:

Bologna, român călcat intenţionat cu maşina și ucis de un italian

Pescara, cu bicicleta pe autostradă, român ucis de un italian beat

Marsala, român ucis și apoi ars de doi italieni, încercase să fure de pe plantaţia lor de cannabis

Român de 28 de ani, accidentat de muncă grav în portul din Salerno

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie la mare, român mort pentru a-şi salva copiii. Erau în vacanță în Puglia

Rieti, transporta 200 de kg de carne în portbagaj, român denunţat și amendat cu peste 6000 de euro