in

Lecce, familie de români distrusă, și-a stropit soţia cu alcool şi i-a dat foc

Ceartă care era să se transforme în tragedie la Tuglie, provincia Lecce, unde un român de 24 de ani şi-a stropit soţia cu alcool şi apoi a incendiat-o, provocându-i arsuri de gradul doi şi trei care au necesitat internarea imediată la Centrul de Arşi de la spitalul din Brindisi.

S-a întâmplat seara târziu, duminică 3 iulie. La sosirea carabinierilor starea femeii era atât de gravă încât a necesitat însoţirea de urgenţă la spitalul din Brindisi, unde se află şi acum, cu prognostic rezervat, pentru diversele arsuri de gradul doi şi trei suferite pe diferite părţi ale corpului.

Verificările carabinierilor au permis să se clarifice că Edec Ionuţ Alexandru, român de 24 de ani, cu antecedente penale pentru furt, exercita de mai mult timp, în mod constant, o violenţă fizică şi psihologică asupra partenerei de viaţă, de aceeaşi vârstă cu el.

În mai multe ocazii a agresat-o pe femeie chiar şi în prezenţa copiilor de 1 şi 3 ani. Până la ultimul episod când, în propria locuinţă din Tuglie, de faţă cu cei doi copii, pe timpul unei discuţii banele din motive neînsemnate, şi-a stropit cu alcool soţia şi i-a dat foc într-un moment de furie.

Numai sosirea personalului medical de la 118 şi a carabinierilor, alertaţi chiar de autorul infracţiunii, a permis să se evite consecinţe fatale.

Femeia a transportată de urgenţă la spitalul din Brindisi, unde a fost calmată şi a primit primele îngrijiri medicale. Fiind audiată de carabineri, anunţaţi privind cele întâmplate de colegii din Sannicola, mai întâi a minimalizat gravitatea evenimentului, încercând, fiind într-o stare de supunere psihologică fără sfârşit şi, poate, temându-se de consecinţe şi mai rele odată întoarsă acasă, să pună totul pe seama unui accident. Apoi, observând că nu a fost întru totul crezută pe de-o parte, şi fiind asigurată că totul va fi bine pe de-alta, a izbucnit într-un plâns eliberator şi a reconstruit împreună cu carabinierii ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. Militarii au arestat astfel „monstrul” cu acuzaţia de vătămare corporală gravă.


Citiți și:

Celano, maşina unei îngrijitoare românce de 40 de ani, incendiată intenţionat

Ucisă și incendiată în Vibo Valentia, fostul iubit achitat în apel

Executată în teritoriul Camorrei; româncă de 35 de ani, împușcată în față în Caserta

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vittoria, român de 49 de ani, disperat de boală s-a sinucis la spital

”Teroare” pe internet: un clic dezvăluie toate căutările pe Google. Chiar și pe cele jenante