in

Taranto, și-a persecutat și bătut iubita cu pumnii în mod repetat, român arestat

Românul nu a acceptat niciodată decizia femeii şi a început să adopte comportamente tot mai agresive, ajungând să o ameninţe şi persecute neîncetat.

După o altă ceartă şi după ce a suferit, încă o dată, furia oarbă a unui partener de viaţă agresiv şi deseori pradă alcoolului, cu dureri şi faţa tumefiată, nu a putut decât să găsească refugiu în cazarma carabinierilor.

Este povestea unei românce care, în urmă cu câţiva ani, a decis împreună cu iubitul ei să se mute în Italia, găsind şi de lucru la Massafra, provincia Taranto. Cu toate acestea, în urma unor continue neînţelegeri, relaţia lor a început să se destrame, până la decizia femeii de a-i pune capăt.

El nu a acceptat niciodată decizia acesteia şi a început să adopte comportamente tot mai agresive, ajungând să o ameninţe şi persecute neîncetat. Multe, prea multe episoade de abuzuri fizice şi morale, amplificate de abuzul de alcool din partea bărbatului.

Însă de fiecare dată femeia a sperat că situaţia s-ar putea schimba, decizând, astfel, să nu denunţe faptele la autorităţi, cel puţin până pe 3 iulie când, după o nouă agresiune violentă, determinată de decizia femeii de a întrerupe relaţia, ea şi-a manifestat intenţia de a pleca de acasă.

O decizie deloc acceptată de bărbatul care, ameţit de câteva pahare de bere în plus, mai întâi a ameninţat-o cu moartea, apoi a prins-o şi a lovit-o în mod repetat cu pumnii peste faţă. O vecină, auzind urletele femeii, a intervenind sustrăgând victima violenţei şi ajutând-o să se refugieze în locuinaţ ei, chemând carabinierii.

Militarii i-au acordat mai întâi victimei primele îngrijiri, apoi l-au condus pe partenerul de viaţă violent la cazarmă. Victima le-a povestit carabinierilor din Massafra doi ani de rele tratamente suferite din partea iubitului şi că a decis să pună capăt acelei situaţii intolerabile.

Subiectul a fost apoi arestat cu acuzaţia de rele tratamente în familie şi vătămare corporală şi, la dispoziţia procurorului de serviciu, a fost închis în penitenciarul din Taranto.


Citiți și:

Varese, beat şi gelos, un român şi-a torturat soţia o noapte întreagă din cauza unei melodii găsite în telefon

Trapani, și-a bătut partenera însărcinată, român arestat pentru rele tratamente în familie

Aruncă acid asupra fostei soţii şi a cumnatei: român arestat la Manziana

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Deziluzie în dragoste: o româncă de 50 de ani s-a spânzurat într-un parc de distracții de lângă Veneția

Camelia și-a regăsit frații și surorile. Articolul din Gazeta Românească a făcut o familie fericită