in

Ponta știe cine va fi candidatul liberalilor în diaspora, la alegerile parlamentare: ”O caricatură de om, un impostor notoriu!”

Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta face predicţii cu privire la candidaţii liberali pentru alegerile parlamentare, în diaspora. El pariază pe Ovidiu Raețchi, actual deputat ales în Diaspora, pe listele USL. Raețchi a fost membru PC, apoi a trecut în tabăra PNL. Victor Ponta îl numește ”o caricatură de om”.

Iată postarea:

„Fac un pariu – candidat la Camera Deputaților în Diaspora din partea PNL va fi o caricatură de om pe care l-am pus Crin și cu mine scârbiți pe listă în 2012 din cauza insistențelor lui Dan Voiculescu ( ne-a spus că e baiatul lui, „valetul” lui care îi duce geanta și îi scrie hârtiile) – și care după condamnarea lui Voiculescu a sărit „principial” în barca PNL!?!? Nu-i așa că trebuie oamenii din Diaspora să vină la vot să voteze candidatul PNL ca să scape țara de Voiculescu!?!? Și lista o putem completa cu alți impostori notorii. Ca să îl plagiez pe Andrieș : „mă doare stomacul de-atâta minciună/ și la farmacie n-au nimic zău … Zâmbește mâine va fi mai rău”!!!”.


Citește și:

Prima victimă a războiului din PNL Diaspora: deputatul Raețchi a demisionat din funcția de purtător de cuvânt

Jocuri murdare la votul pentru parlamentarii diasporei, doi deputaţi AU IEŞIT PREMEDITAT de la vot

Raeţchi (PNL Diaspora): Culmea aroganţei lui Ponta, numirile la PSD Diaspora şi TVR

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pui cu ciuperci şi vin

Zidar român de 45 de ani, înecat în lacul din Castelgandolfo