in

Zidar român de 45 de ani, înecat în lacul din Castelgandolfo

Un român de 45 de ani a murit pe 24 iulie înecat în lacul din Castelgandolfo. S-a întâmplat după-amiaza: tragedia s-a consumat în câteva minute în jurul orei 15.30. Mihai Oslibanu, de origine română şi rezident la Artena, s-a aruncat în apele lacului din partea de lângă via Spiaggia, unde se afla împreună cu un grup de conaţionali.

Odată ajuns în apă bărbatul, din cauza unei probabile congestii, a început să se scufunde. Imediat a fost lansată cererea de ajutor din partea prietenilor săi care nu l-au văzut să revină pe plajă, însă în ciuda sosirii în numai câteva minute a paramedicilor de la 118, a pompierilor cu elicopterul cu scafandrii la bord şi a carabinierilor din Castelgandolfo, bărbatul de 45 de ani a fost recuperat mort prin înecare de scafandri şi pompieri.

Prietenii zidarului român, care trăia singur, au povestit că au mâncat şi băut înainte să facă baie. Corpul bărbatului a fost transportat la mal şi dus la Institutul de Medicină Legală de la Policlinico din Tor Vergata, la dispoziţia Autorităţii judiciare pentru autopsie.


Citește și:

Român de 20 de ani, înecat în râul Adda, sărbătorea ieşirea din închisoare

I s-a făcut rău și a căzut în apă, româncă de 27 de ani, înecată în lacul Iseo. Era rezidentă lângă Padova

Tragedie la mare, român mort pentru a-şi salva copiii. Erau în vacanță în Puglia

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ponta știe cine va fi candidatul liberalilor în diaspora, la alegerile parlamentare: ”O caricatură de om, un impostor notoriu!”

Băsescu cere 2000 de secții de votare în diaspora: ”Soluția pentru a preveni un dezastru previzibil”