in

Au închis câinele în portbagaj: au riscat să fie linşaţi de mulţimea furioasă

Au riscat să fie linşaţi pentru că şi-au lăsat câinele de o lună şi jumătate închis în portbagajul maşinii lor BMW. Doi români, împreună cu fiica de cinci ani, au fost obligaţi să se adăpostească în sediul poliţiei municipale pentru a scăpa de oamenii furioşi care s-au strâns în jurul maşinii, după ce au auzit căţelul lătrând.

S-a întâmplat la Prato. Românii, rezidenţi la Montecatini, au parcat în spate la Castello dell’Imperatore pentru a merge în centru. Nu au vrut să-şi ia câinele cu ei şi nu au găsit o soluţie mai bună decât să-l închidă în portbagaj.

În câteva minute, speriat de întuneric şi cu siguranţă în dificultate din cauza căldurii, câinele a început să latre, apoi să scheaune. Tot mai tare, până l-au auzit trecătorii.

S-au strâns oamenii în jurul maşinii şi cineva a scos chiar o şurubelniţă pentru a încerca să forţeze încuietoarea portbagajului, alţii au propus spargerea geamului pentru a se încerca eliberarea animalului şi între timp cineva a chemat agenţii municipali.

La faţa locului a sosit comisarul Fabio De Simone, responsabil al districtului Prato centru, şi el a fost cel care a gestionat o situaţie care de la minut la minut devenea tot mai explozivă. În jurul maşinii s-a strâns o mulţime înfuriată.

Cineva a început să plângă, alţii s-au pregătit să-i acorde ajutor câinelui, aducând apă. Între timp comisarul a chemat patru patrule pentru a stăpâni furia oamenilor şi mai ales pentru a evita ca situaţia să degenereze.

Poliţia municipală a chemat apoi pompierii pentru a deschide maşina. Odată ajunşi la faţa locului, pompierii au reuşit să elibereze animalul spărgând un geam posterior. În acel moment cetăţenii au încercat imediat să-l ajute pe căţel, dar după câteva minute s-au concentrat asupra „stăpânilor”, care s-au întors din centrul istoric.

A fost un moment dificil – a declarat De Simone – pentru că mulţi erau foarte supăraţi pe familia de români. „.

Pentru a evita un linşaj, comisarul i-a dus sub protecţie pe cei trei români la secţie pentru procedurile de rigoare. Doamna a rezultat a fi stăpâna câinelui şi a maşinii şi a fost denunţată pentru rele tratamente asupra animalelor.

Puiul de câine a fost încredinţat personalului de la serviciul Sos animali.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Votul etnic

D’Alema: „Fără drept de vot pentru imigranţi nu există democraţie modernă”