in

Românii șochează din nou Italia: Turistă australiană violată lângă Colosseum. «Nu, nu erau italieni, erau ”romanian”»

«L-am cunoscut într-un local din apropiere de gara Termini. Părea în regulă, ne-am plimbat pe jos dar el voia altceva». Puține cuvinte șoptite în engleză în secția de urgență a spitalului San Giovanni în noaptea de duminică 2 octombrie. Este începutul poveștii de coșmar care le-a fost spusă polițiștilor de o australiancă de 49 de ani în vacanță la Roma de câteva zile și care urma să plece la Paris pentru a-și continua turul european legat și de o ședere pentru studii și dezvoltare profesională.

Însă amintirea pe care N.P., din provincia Canberra, o va duce cu ea de acum încolo de la Roma, va fi teribilă: femeia a fost agresată, bătută și violată cu brutalitate de bărbatul pe care l-a întâlnit pentru prima dată într-o discotecă din apropierea gării tocmai în seara de 2 octombrie.

Anchetele se concentrează pe un român de 30 de ani care ar fi fost văzut ieșind din discotecă împreună cu australianca, deși există puternice bănuieli privind prezența unui al doilea bărbat care se poate să fi participat la viol.

Victima este internată cu 30 de zile de prognostic de vindecare. Are un traumatism cranian și răni la față, dar și leziuni profunde cauzate de viol pe care medicii le-au constatat pe timpul consultației după ce femeia de 49 de ani a primit ajutor la 2 noaptea pe via Terme di Traiano, strada care mărginește degradatul parc Colle Oppio, situat la câțiva pași de centrul istoric și de Colosseum.

Și tocmai din acest motiv se consideră că femeia a fost dusă în acea zonă întunecată și pradă degradării absolute și apoi violată. Însă australianca a luptat cu toate forțele încercând să respingă agresorul dar și pe cine era alături de el și din acest motiv a fost ruptă în bătaie.

Violul s-ar fi consumat când turista era incapabilă să se miște din cauza loviturilor primite. Un teribil «masacru» care amintește de alte cazuri dramatice întâmplate în Capitală, tot unor străine sosite să petreacă la Roma câteva zile liniștite și abordate în localuri din apropierea gării Termini, pe timpul nopții un fel de «tărâm al nimănui» unde violurile și agresiunile se întâmplă aproape neîntrerupt.

Ultima victimă a violențelor asupra femeilor a primit ajutor din partea unor trecători, care au văzut-o pe australiancă sângerând în timp ce mergea pe trotuar. A fost avertizată poliția și femeia de 49 de ani a fost dusă de urgență cu o ambulanță la spital, unde a fost consultată de medici.

Asupra cazului anchetează Echipa Mobilă și agenții Comisariatului Viminale, care au audiat atât patronii localului unde femeia l-a cunoscut pe român cât și victima.

«Mă simt foarte rău, am dureri peste tot. M-au bătut cu brutalitate. Nu mă lăsau în pace. Vedeți: toată fața, nasul, ochiul stâng e negru, mă simt făcută bucăți. Și apoi ceea ce mi-au făcut, nu pot să cred. Îmi pare rău, nu vorbesc italiana, aș vrea doar să o anunț pe fiica mea care este în cealaltă parte a lumii, este unica persoană pe care aș vrea să o am acum alături».

Ce vă amintiți legat de acele momente?

«Era târziu, era noapte. Trebuia să mă întorc la hotel, care nu este departe de gara Termini, dar uitasem strada, nu știam cum să fac. Am cerut informații unui bărbat, mi-a spus: ”Îți arăt eu unde trebuie să mergi, îți indic strada”. Am făcut câțiva pași, l-am urmat, apoi a apărut încă unul. M-au împins într-un loc izolat, un fel de baracă».

Știți să spuneți câți erau?

«Nu, nu-mi amintesc câți au fost, nu știu, totul s-a întâmplat atât de repede, urât, neașteptat».

Și ce s-a întâmplat?

«M-au prins de un braț, m-au târât și luat la bătaie. Erau plini de furie. O primă lovitură în plină față m-a amețit. M-au aruncat la pământ, mi-au smuls cerceii cu violență, lănțișorul pe care îl purtam, au scos cu forță ceasul de la mână, am încă toate semnele. Și după mi-au făcut ceea ce au făcut, au abuzat de mine, a fost oribil».

V-a ajutat cineva?

«Mă plângeam, un trecător trebuie să fi chemat poliția. Nu mai aveam nimic, poșeta, au luat chiar și telefonul. Mi-au luat totul, erau bestii. Nu-mi amintesc altceva».

Vă amintiți dacă erau italieni?

«Nu, nu erau italieni, erau ”romanian”, români».

Sunteți singură aici la Roma, vă așteaptă cineva la hotel?

«Nu, înainte aici la Roma era un amic de-al meu care însă a plecat. Cazarea mea este la un hotel bun, nu-mi era teamă. Acum aș vrea doar să pot vorbi cu fiica mea pentru că nu mai am celularul, aș vrea să încerc măcar pe Facebook, dar aș vrea și să mă odihnesc. Sper să-i prindă».


 

Citiți și:

Roma, au violat o femeie însărcinată în șapte luni. Niște bestii!

Roma, sechestrată şi violată o noapte întreagă într-o tabără de romi. ”Opriți criminalii care ne terorizează zi de zi”

Napoli, a încercat să violeze o studentă, a scăpat de linşaj numai datorită poliţiei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Judecați pe nedrept: cei doi români reținuți la Amatrice NU ERAU HOȚI

Se întoarce roata! Italian la cerșit în Romania: ”Italienii nu m-au ajutat niciodată, românii da”