in

«Râd când strigați negru», incident rasist pe un stadion din Italia trecut cu vederea de arbitri

Atacantul echipei Avellino, insultat de suporterii de la Carpi, postează o fotografie în care zâmbește: ”Știu că nu sunt alb”. Polemică privind arbitrii: ”Se prefac că nu aud…”

Benjamin Mokoli, jucător belgian de origine congoleză de la echipa Avellino, pe 13 noiembrie a intrat pe terem împreună cu colegii săi într-un meci cu Carpi. Pe timpul partidei, terminată cu 1-1, atacantul a trebuit să aibă de-a face cu insultele suporterilor echipei adversare legate de culoarea pielii sale.

A reacționat postând pe Instagram o fotografie a lui zâmbind la antrenamente, având alături această explicație: ”Iată fața mea când aud suporterii de la Carpi urlând negru și văzându-i pe arbitrii prefăcându-se că nu aud nimic. Știu că nu sunt alb. Suntem mai puternici decât asta”.

Insultele au fost strigate la finalul primei reprize, când Mokolu a cerut o lovitură de pedeapsă și a discutat cu portarul de la Carpi Daniele Colombi sub galeria suporterilor adversari. Însă nu există nicio urmă de raport cu privind cele întâmplate în referatul arbitrului și în deciziile luate a doua zi de judecătorul sportiv.

Alessandria, româncă bătută și terorizată de soțul musulman pentru că nu purta vălul


 

Studiu european: rasismul, normalitate pe internet

”Soţia ta e o maimuţă africană”. Refugiat ucis în bătaie la Fermo

”Cu un pistol aş ucide-o pe ea şi pe soţul ei umflat…”, episod grav de rasism la Padova

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alt caz de violență împotriva unei bătrâne: a bătut și jefuit o pensionară la Venezia

Perugia, muncitor român electrocutat la 20.000 de volți, a murit la spital