in

Desculță, îmbrăcată sumar și vizibil terorizată: așa au găsit-o carabinierii pe o româncă la Cosenza. Concubinul arestat pentru rele tratamente în familie

Poliția din Cosenza a arestat un cetățean român pentru rele tratamente în familie. Bărbatul, de 35 de ani, a fost reținut după semnalarea unei femei, concubina sa, care a cerut ajutor la 113.

Violențe, bătăi, palme, pumni, picioare. Un alt caz de rele tratamente care a dus la arestarea unui cetățen român de 35 de ani, Doru Florin Biholari (foto). Patrula poliției a intervenit în dimineața de 20 aprilie după cererile de ajutor lansate de femeie.

Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit victima desculță, îmbrăcată sumar și vizibil terorizată. Cu lacrimi în ochi le-a povestit agenților că în urmă cu puțin timp a fost agresată de concubin cu pumnii, palmele și picioarele.

Agenții au descins în apartament, unde l-au găsit și identificat pe Biholari Doru Florin, care deși părea lucid mirosea a alcool. În urma unei prime inspecții în locuință, în special în dormitor, au fost imediat observate semnele unei altercații recente, confirmare a declarațiilor victimei, și aceasta de naționalitate română.

Femeia a povestit polițiștilor faptele și circumstanțele unei conviețuiri marcată de frecvente violențe, insistente cereri de bani din partea bărbatului, șomer și deseori beat, și de continue amenințări cu moartea.

Bărbatul, arestat, are antecedente penale similare, în trecut făcându-se vinovat de mai multe episoade de violență asupra femeii, în două dintre ocazii intervenind poliția.

Ulterior, cei doi au fost duși la sediul Chesturii unde a fost formalizat denunțul femeii, transportată apoi la Urgență pentru îngrijirile de rigoare, iar bărbatul a fost arestat în flagrant delict pentru infracțiunea de rele tratamente în familie.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șantaj și amenințări între români la Taranto: ”Vrei lucrurile înapoi? Plătește”

Doi vrânceni, candidați la Pordenone, ambii sunt pe listele PD: «Intrarea în consiliul local ar fi un mare pas pentru comunitate»