in

Mirela Sasu, secretar provincial la Fiamma Tricolore din Massa Carrara

S-a înfiinţat şi în provincia Massa Carrara un secretariat al partidului de extremă dreapta Fiamma Tricolore, prezentat pe 12 septembrie la Sala de Reprezentare a Primăriei de secretara Mirela Sasu, româncă de 35 de ani.

Tocmai asupra acestui aspect se opreşte responsabilul naţional al organizaţiei, Maurizio Nucci: „Nu există nicio contradicţie în cadrul mişcării noastre, România nu reprezintă altceva decât antica Dacia, colonie a Imperiului Roman, adică românii de astăzi, a nu se confunda cu romii”. De menţionat că Fiamma Tricolore are o puternică retorică anti- imigraţie.

Ce are în minte Mirela Sasu? Promovarea meritocraţiei şi a lucra pentru a susţine categoriile sociale cele mai vulnerabile. „Obiectivul nostru este umanizarea Carrarei – afirmă Mirela, citată de Il Tirreno – a politicii sale şi a alegerilor sale sociale în favoarea celor mai vulnerabili şi pentru certitudinea muncii care astăzi ar trebui garantată ca sigură şi inviolabilă, dar care în schimb, din cauza jocurilor de palat, este manipulată”.

Atacul coordonatoarei la adresa partidului La Destra a lui Storace a fost dur: „Vrem să fim o nouă realitate politică destinată asimilării tuturor acelor voturi care nu-şi găsesc corespondenţă în extrema-dreaptă din Carrara” subliniază, adăugând că „dacă Storace a adus dezordine, liderul nostru Luca Romagnoli a creat ordinea”.

Movimento Sociale-Fiamma Tricolore, sau mai simplu Fiamma Tricolore, (MS-FT) este un partid politic al dreptei radicale italiene fondat pe 3 martie 1995.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român beat la volan, ucide un biciclist de 21 de ani

Designeri români la „Milano Fashion Week”