in

Ciprian Polcovnicu, 37 de ani, secerat de o mașină la San Bartolomeo

Tragedie la San Bartolomeo, în provincia Ferrara. Ciprian Polcovnicu, un român de 37 de ani, se întorcea acasă pe jos de la o seară petrecută cu amicii, când a fost lovit de o mașină. Victima a decedat imediat după internarea la Spitalul Sant’Anna din Cona.

Accidentul mortal s-a produs la ora 3 dimineața, duminică 1 octombrie. Bărbatul de 37 de ani, rezident la San Bartolomeo unde trăia cu soția, își petrecuse seara cu amicii într-un bar din Gallo. A decis să se întoarcă acasă pe jos fără a ține cont de întunericul de pe via Imperiale.

În timp ce mergea prin întuneric, o mașină l-a lovit din plin. Un impact violent care l-a rănit deosebit de grav. Șoferul a oprit și a chemat echipajele de urgență, care au sosit imediat la fața locului cu o ambulanță și au transportat românul la spitalul din Cona.

Starea românului de 37 de ani a fost imediat considerată critică. Și toate încercările de a-i salva viața s-au dovedit inutile: bărbatul a decedat la scurt timp după sosirea la spital. Șoferul, un italian de 25 de ani, a fost denunțat pentru omor rutier. Testat cu alcoolmetrul, șoferul a rezultat negativ. Nu era beat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cristina Lincu, acasă după opt ani în Spania: «Contează să te întorci la ceva»

„Mama ta se duce în Italia să şteargă cururile”, elevă de clasa a VI-a, umilită public la un liceu din Chișinău