in

Tragedie zguduitoare a unei românce în Italia: A mers în cameră, a încercat să-l trezească, dar fiul ei nu mai răspundea…

A murit în somn fără ca mama sa să aibă vreo bănuială. Victima este Nicolae Răzvan Petricoiu, un român în vârstă de 32 de ani care a locuia de mult timp în Italia. Tânărul, care lucra ca muncitor la o firmă din Corinaldo (provincia Ancona), se afla în concediu medical de trei zile. Nu s-a simțit foarte bine, a crezut că este vorba de gripă și a rămas acasă. Vineri dimineață, mama sa, care lucrează ca îngrijitoare la o familie din localitatea Ripe (Ancona), nu l-a trezit când a plecat și nici nu avea bănuieli că ar fi ceva grav. Când s-a întors, l-a găsit fără suflare.

Femeia nu a bănuit nicio clipă că băiatul ei ar avea probleme grave de sănătate. S-a dus la serviciu și, abia când s-a întors, în jurul prânzului, și-a dat seama că ceva nu era în regulă. Tânărul era încă în pat. A mers în cameră, a încercat să-l trezească, dar Nicolae nu mai răspundea. L-a scuturat, dar nu reacționa. Era deja mort.

Femeia, disperată, a sunat imediat 118. Medicii de pe ambulanță nu au putut decât să constate moartea românului. Carabinierii au înaintat un raport magistraturii, care a ordonat efectuarea autopsiei.

Semne de violență nu au fost găsite pe corp.

Pentru medicul de pe ambulanță, după primele semne, pare că moartea ar fi fost una naturală, poate un atac de cord. Pentru a confirma acest lucru va urma autopsia, care va trebui să elucideze cauzele morții la o asemenea vârstă și momentul decesului. Probabil că tânărul era deja mort când mama sa a plecat la munc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Vă sparg fața”, video cu un român arestat de poliția italiană devine viral pe Facebook! Au procedat bine forțele de ordine?

I-a dat viață și el a ucis-o: un tânăr român de 22 de ani, acuzat că ȘI-A OMORÂT MAMA la Rovigo