in

În timp ce numărul săracilor explodează, la Brescia s-a deschis Doggye Bag, un magazin cu prăjituri pentru câini

În vitrină sunt torturi cu cremă pentru aniversări, prăjituri colorate, biscuiți, pișcoturi și chiar dulciuri de Crăciun, toate strict pentru clienți cu patru picioare: se numește Doggye Bag și va fi inaugurat oficial la 25 noiembrie, pe bulevardul Zanardelli la Brescia. Este un magazin de patiserie în întregime dedicat câinilor.

Doar dacă te uiți atent îți dai seama că nu e pentru oameni, atât de bine aranjat este, scrie La Repubblica. Diferențele sunt minime.

Cozonacul, Panettone, devine Canettone, iar Checul, Pandoro, devine Candoro. ”Ideea – se explică pe site-ul Doggye Bag – s-a născut din convingerea absolută că, în viitor, prietenilor noștri cu 4 picioare li se vor recunoaște oficial drepturile și vor deveni membri oficiali ai famililor noastre, avâdn dreptul de a se alimenta în mod sănătos.”

Nu toată lumea e de acord. Unii văd în asta o palmă dată săracilor. Conform statisticilor, acum sunt peste 9,3 milioane de italieni săraci. Directorul regional al Partidului Democrat, Gian Antonio Girelli, a scris pe Facebook: „Ceea ce mă face să mă gândesc, și sunt puțin scandalizat, este modelul social pe care l-am construit, în care animalele sunt susceptibile de a deveni mai importante decât „celelalte” persoane”, referindu-se la săraci.

Mai multe fotografii AICI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Comunitatea reacționează, 20 de asociații cer ca Eugen Șerbănescu să rămână consul general la Bologna: ”Evitați o injustiție flagrantă!”

S.O.S. Criză gravă de ciobani în România: «Au plecat toți în Italia la 1.000 de euro pe lună»