in

Mantova, româncă disperată și-a înjunghiat partenerul între picioare: ”Eram sătulă de bătăi”

Ecaterina Hodor, de 34 de ani, a fost arestată pe 26 noiembrie și dusă la penitenciarul din Mantova cu acuzația de tentativă de omor. Carabinierilor le-a spus: ”Eram sătulă de bătăi”.

Potrivit publicației Gazzetta di Mantova, totul s-a întâmplat în seara de 25 noiembrie la Cerlongo di Goito. Trecuse de puțin ora 17 când în bucătărie izbucnește o ceartă cutremurătoare. Cei doi, ambii români, încep să se jignească reciproc și să urle. Apoi femeia ia un cuțit și îl înjunghie pe bărbat în spate, între omoplați, ajungând să-i perforeze un plămân. Bărbatul s-a întors și în acel moment Hodor i-a înfipt lama în zona inghinală, riscând să-i secționeze artera femurală.

Bărbatul de 38 de ani, transportat de urgență la Spitalul Carlo Poma din Mantova, va necesita 30 de zile de îngrijiri medicale. La fața locului s-au dus carabinierii din Gazoldo și Goito, alertați probabil de trecători. Femeia, după ce a fost audiată de militari și după ce a mărturisit că nu mai suportă violențele din partea bărbatului, a fost arestată.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tot mai mulți imigranți părăsesc Italia. Dezinteresul este pronunțat în rândul românilor și polonezilor

Atentate incendiare în Sicilia, distrusă o mașină de teren ce aparținea unui român