in

Atenție la ”ghicitoarele de pe Facebook”!O româncă din Italia a pierdut 15.000 de euro pentru ”îndepărtat deochiul”

În mai puțin de un an a plătit 15.000 de euro unei așa-zise ghicitoare în cărți. Era convinsă că era deochiată și s-a supus și unor ședinte ezoterice deplasându-se din Montevarchi, unde locuiește, la Ladispoli, unde se află ghicitoarea. Rudele i-au atras atenția că este victima unei escrocherii și astfel femeia a cerut ajutor carabinierilor care au identificat și denunțat ghicitoarea pentru înșelăciune agravată.

Povestea a început la finele verii 2016, când victima, o româncă de 33 de ani, a cunoscut pe Facebook o conațională de 34 de ani, rezidentă în Ladispoli, care citea în cărți și îndepărta deochiul. Cele două femei au ținut mai întâi legătura pe rețelele de socializare, apoi prin mail, iar în final s-au întâlnit în Ladispoli.

Inițial ”maga” citea în cărți, răspundea la obișnuitele întrebări privind dragostea, sănătatea și munca. Apoi a început să insinueze posibilitatea ca tânăra de 33 de ani să fi fost deochiată și i-a propus serviciile sale pentru a i-l îndepărta pe timpul mai multor ședințe ezoterice.

Prin transferuri bancare, plăți poștale și în numerar, românca i-a plătit ghicitoarei circa 15.000 de euro în mai puțin de un an. Apoi a făcut plângerea. Carabinierii de la unitatea din Montevarchi, în colaborare cu cei din Ladispoli, au găsit ghicitoarea și au denunțat-o.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Jos pălăria! Patiseria ”Chapeau” a unei românce din Italia

Reggio Emilio, soț și soție, împreună la furat parmezan