in

Șoc la Milano: Bătrână de 70 de ani violată de un român deja condamnat pentru viol. Salvini: «Castrare chimică pentru acest infam»

Bătrâna de 70 de ani se îtorcea de la cumpărături. Când a intrat în casă, a fost atacată de român și violată.

Acțiunea criminală a avut loc în 21 septembrie la Milano. Acum a fost prins autorul: Sergiu Valerian Iepure, român de 42 de ani, deja condamnat la 10 de ani pentru agresiune sexuală împotriva unei femei de 30 ani din Genova, în 2009. O condamnare executată până în 2012 în Italia, apoi în România. Abia ieșise din pușcărie.

În dimineața zilei de 21 septembrie 2018, poliția din Milano a fost sesizată cu privire la o bătrână agresată în propria casă, după ce sa întors de la cumpărături. Criminalul a pătruns în apartament și a somat-o pe femeie să îi dea tot ce are de valoare prin casă. La refuzul femeii, a violat-o și a fugit, scrie Il Messaggero.

Ancheta a dus la identificarea autorului, în 29 septembrie: cetățeanul român la 42 de ani se afla în Quistello (Mantova), unde a găsit sprijin de la cunoștințe. Poliția a ajuns la el urmărind urmele telefonului pe care agresorul îl furase de la bătrână. Telefonul era semnalat mai întâi la Milano, apoi la Mantova. Decisive și probele biologice prelevate de la locul faptei, care au confirmat identitatea autorului.

Comentariu dur din partea ministrului de Interne, Matteo Salvini: „Având în vedere că acest subiect ar trebui să fie returnat imediat în închisorile din patria sa (și de data asta sugerez să se arunce cheia), confirm oportunitatea castrării chimice farmacologice pentru a-l «vindeca» pe aceste infam“.

Turistă violată lângă Colosseum, a fost arestat un român de 40 de ani: Eduard Oprea voia să fugă din Italia

Turistă violată lângă Colosseum, a fost arestat un român de 40 de ani: Eduard Oprea voia să fugă din Italia

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Festivalul Portului Popular” la Ravenna, eveniment cultural românesc cu muzică și dansuri populare

Jaful de la Lanciano, încă doi români arestați. Cine este executorul material al mutilării