in

EXCLUSIV Klaus Iohannis în vizită de stat în Italia, va fi primit de primarul Romei și se va întâlni cu asociațiile românești

Eveniment excepțional pentru comunitatea românească din Italia. Klaus Iohannis, președintele României, va veni la Roma în vizită de stat. În cadrul acestei vizite, în data de 16 octombrie se va întâlni cu primarul Romei, Virginia Raggi (din mișcarea populistă 5 Stele, aflată în coaliția de guvernare împreună cu Lega).

La acest eveniment au fost invitați reprezentanții mediului asociativ din comunitatea românească de pe întreg teritoriul țării. Conform Ambasadei României de la Roma, vor fi primiți 1, maxim 2 reprezentanți din fiecare asociație, iar indicația pentru Dress code este „Ținută de zi elegantă”. Din motive de spațiu, înscrierile de participare se fac în limita a 100 de locuri. Primele 100 de persoane care se înscriu vor fi contactate prin e-mail sau telefonic pentru a li se confirma participarea.

Întâlnirea va fi găzduită de Primăria Roma Capitale și de Muzeele Capitoline, marți, 16 octombrie, ora 16:15, în Sala Esedra (Muzeele Capitoline – Piazza del Campidoglio nr. 1, Roma).

Nu există deocamdată alte detalii despre vizita președintelui în Italia, pe site-ul președinției române.

Iohannis și sclavele: ”Își făcea selfie la Roma, în timp ce la câteva sute de km sunt românce violate, bătute, ținute în sclavie”

Klaus Iohannis: «Vin la Roma să apăr drepturile românilor din Italia»

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România, raiul mafioților italieni. Vito Bigione, zis „Contabilul”, arestat la Oradea. Era omul de legătura dintre Cosa Nostra, ‘ndrangheta și cartelurile sudamericane

Comisarul european Dombrovskis: Bugetul italian încalcă regulile UE