in

Iohannis și sclavele: ”Își făcea selfie la Roma, în timp ce la câteva sute de km sunt românce violate, bătute, ținute în sclavie”

«La câteva sute de km de locul unde s-a făcut această foto zilele acestea sunt cetățeni români, în special femei violate, bătute, ținute în sclavie.

Nu cer nimic domnului președinte, că nu înțelege oricum ce aș vrea să exprim prin aceasta postare, însă First Lady ar fi trebuit să aibă ceva de spus.

Oricum s-a schimbat stilul, nu mai avem „băi de mulțime” cu Diaspora „Stupid”»

Comentariul la fotografiile făcute de Klaus Iohannis la Accademia di Romania de la Roma aparține lui Pavel Croitoru, militant pentru drepturile românilor din Italia, fost vicepreședinte PNȚCD și fost aspirant la candidatura la parlamentare în Diaspora.

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat la Roma la Summit-ul aniversar al UE, s-a întâlnit, la Accademia di Romania, cu studenţi şi cadre didactice române din Italia. El a evitat să facă vreo referire la subiectul sclavelor române din Italia, femei bătute și violate despre care presa internațională a scris recent.

Iohannis le-a spus studenţilor şi cadrelor didactice române că a fost o solicitare să meargă la Accademia di Romania: „Vreau să vă spun că apreciez foarte mult faptul că dumneavoastră, cei care studiaţi peste hotare, aţi rămas conectaţi la evoluţiile din ţară şi sunteţi interesaţi de ceea ce se întâmplă cu viitorul Uniunii Europene., fiindcă despre asta a fost întâlnirea şefilor de state şi guverne. Totodată, cadrele didactice care vă ghidează în activitatea academică au un rol esenţial în procesul de a transforma România în ţara puternică şi educată pe care ne-am propus cu toţii să o construim”, a afirmat preşedintele, în discursul de la Accademia di Romania.

Sorin Cehan

«Oricum s-a schimbat stilul, nu mai avem „băi de mulțime” cu Diaspora „Stupid”»
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Genova, un tir s-a răsturnat pe autostrada A10 și a lovit un grup de muncitori: 2 morți și 9 răniți

Prostituată română ucisă de un italian la Bologna, nu accepta că femeia voia să se ducă de Paște acasă