in

Prostituată română ucisă de un italian la Bologna, nu accepta că femeia voia să se ducă de Paște acasă

O rană în ceafă și un șiroi de sânge deasupra unui ochi. Ana Maria Stativa, de 30 de ani, româncă, a fost găsită moartă sâmbătă 25 martie într-un apartament situat la etajul al doilea al unei clădiri din zona Murri, Bologna. Este vorba de un omor, însă s-a înțeles acest lucru numai după mai multe ore.

Munca criminaliștilor și analiza efectuată de medicul legist pe corpul tinerei, deoarece inițial cadavrul nu prezenta semne de violență și s-a crezut că poate fi vorba de o moarte naturală, a fost fundamentală. Victima a fost găsită de un tânăr, și acesta român, care trăia cu ea și a declarat că este iubitul ei. Despre tânăra de 30 de ani nu se știu prea multe, cu excepția faptului că se prostitua, astfel atenția investigatorilor concentrându-se imediat asupra clienților care o frecventau.

În bloc alarma s-a dat în jurul orei 15. La fața locului au sosit imediat o patrulă de polițiști și ambulanța cu paramedici de la 118, care au putut doar să constate decesul femeii.

Corpul Anei Maria era în sufragerie, femeia era îmbrăcată. Camera și restul casei erau în ordine. Românca trăia acolo de mai mult timp, într-un apartament de la etajul al doilea. Și acolo, probabil, își primea clienții. Cu discreție. Fiindcă vecini aproape că nu și-au dat seama de prezența ei.

”Nu știu ce s-a întâmplat – povestește un locatar. Când m-am întors am observat un tânăr în fața porții care vorbea în manieră agitată la telefon și plângea. La scurt timp a sosit poliția”.

Agenții au verificat strada și containerele din jurul blocului în căutarea armei crimei. Operațiunile s-au prelungit și după lăsarea întunericului, cu lanterne.

Un italian de 55 de ani a fost arestat pentru uciderea Anei Maria Stativa.

F.S., acestea sunt inițialele bărbatului originar din Parma dar rezident la Vergato de mai mulți ani. Acesta a mărturisit crima și acum trebuie să răspundă pentru omor premeditat.

Bărbatul, îndrăgostit de mai mult timp de femeie, a avut întâlnire cu ea în fiecare sâmbătă dimineața. Și la fel și în acea zi. Însă, potrivit reconstituirii anchetatorilor, s-ar fi dus să o ucidă cu un pistol pentru porci, găsit în locuința italianului la indicația acestuia.

Asasinul a acționat în mod premeditat nesuportând faptul că românca voia să se întoarcă în România pe timpul sărbătorilor pascale.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iohannis și sclavele: ”Își făcea selfie la Roma, în timp ce la câteva sute de km sunt românce violate, bătute, ținute în sclavie”

Messina, se ”aprovizionau” de la supermarket fără să plătească. Doi români arestați pentru furt agravat