in

Dieta mandarinei: scapi de 4 kilograme în 7 zile. Iată cum funcționează

Dieta mandarinei, ați auzit vreodată vorbindu-se de ea? Acum cu sosirea frigului, mandarina este un fruct care nu lipsește niciodată de pe mesele noastre. Proaspăt, dulce, gustos, este cheia unei diete care vă poate face să pierdeți 4 kg într-o săptămână. Știați că, între citrice, mandarina are cele mai puține calorii (53 la 100 de grame) și cea mai mult fibră.

Mandarinele combat senzația de foame, dau senzația de sațietate, ajută digestia, favorizează tranzitul intestinal, dezumflă burta, combat retenția de lichide. Mandarina nu este perfectă doar pentru a pierde în greutate: este un fruct care ajută la sănătate în general. Mandarinele conțin vitamina C care ține la distanță bolile de sezon. Mandarinele consumate zilnic întăresc sistemul imunitar și ajută la menținerea formei fizice. Continuă după fotografie

În afară de magneziu, fier și acid folic, în pulpa mandarinei există vitamina P, utilă pentru protecția capilarelor și mucoaselor, dar în special pentru favorizarea diurezei. Tocmai diureza este cea care, favorizând dezumfalrea, duce la pierderea rapida de greutate. Dar nu e totul: mandarinele fac bine și la oase, la intestin și menține constantă presiunea arterială datorită calciului, potasiului, fibrelor pe care le conține.

Cum funcționează dieta mandarinei? Este vorba de un regim alimentar echilibrat în cadrul căruia se include acest fruct. Imediat cum te trezești, bea o ceașcă mare de apă călduță cu lămâie, pentru activarea metabolismului și depurarea corpului. Apoi la micul dejun ceai verde, suc stors din mandarine și un iaurt. Continuă după fotografie

La prânz o farfurie de orez integral condimentat cu mandarine și fenicul și o farfurie de legume fierte. La cină liber la carne slabă sau pește la grătar. Pentru garnitură, mandarine și măsșine negre. Ca gustare, un suc de mandarine. Amintiți-vă să beți zilnic cel puțin doi litri de apă. Urmați această dietă timp de o săptămână și veți pierde 4 kilograme. Încercați pentru a crede.

Încearcă dieta cu înghețată! Durează doar patru zile și te ajută să slăbești incredibil de mult

În Italia există 6 milioane de obezi. 49% dintre italieni la dietă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Procurorul general Augustin Lazăr, vizită în Italia la Direcţia Naţională Antimafia şi Antiterorism

Nicu Băiatu, șef al mafiei ruseşti din Italia, a fost prins la Iași și extrădat la Roma