in

Asociaţia Smart Projects dă startul la cursurile de Manager de Proiect

Asociația Smart Projects anunţă redeschiderea cursurilor de formare în “Manager de proiect” la care pot participa persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă din regiunea Bucureşti-Ilfov. Cursurile de formare profesională sunt parte a proiectului cu finanţare europeană, “Job-urile, mai aproape de tine”.

Cursurile se vor desfăşura, ca şi anul trecut, la sediul Asociaţiei Smart Projects din strada Progresului, nr.90-100, prima serie de cursuri care include 20 de participanţi, începând din data de 23 ianuarie 2012.

Asociaţia Smart Projects derulează, în parteneriat cu SC Extreme Training SRL, în perioada noiembrie 2010 – octombrie 2012, proiectul „Job-urile, mai aproape de tine!”, Nr. contract POSDRU/106/5.1/G/76138, finantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 (www.fseromania.ro).

Până în prezent, în cadrul proiectului “Job-urile, mai aproape de tine”, au fost formate 174 de persoane (în perioada iulie 2011-decembrie 2011), din care:

– 30 de şomeri (17 femei şi 13 bărbaţi)

– 48 de şomeri de lungă durată ( 22 femei, 26 bărbaţi)

– 24 de şomeri de peste 45 de ani ( 10 femei şi 14 bărbaţi)

– 48 de şomeri tineri (39 femei şi 9 bărbaţi)

– 24 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă (15 femei şi 9 bărbaţi)

În total, Asociaţia SMART Projects va certifica 240 de persoane pe unul dintre cele doua domenii: Manager proiect sau Competente Antreprenoriale. Cursul de manager de proiect s-a bucurat de un real succes, majoritatea cursanţilor optând pentru acest modul autorizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Învătământului.

De asemenea, cursantii s-au arătat încântanti de sesiunile urmate în cadrul cursului de Manager Proiect, precum si de sesiunile de consiliere , mentoring si cele de înfiintare si demarare afacere.

Toate persoanele participante la formare au beneficiat si vor beneficia de consiliere si orientare profesională, prin aplicarea de teste de personalitate, analizarea individuală a CV-ului si sprijin pentru realizarea corectă a unui CV, consiliere privind prezentarea si sustinerea unui interviu de angajare, consultanţă pentru infiintarea unei afaceri pe cont propriu.

Fişele fiecărei persoane vor fi trimise firmelor cu care asociaţia are acorduri de colaborare, pentru a fi analizate si pentru a se selecta stagiile de mentoring/practică de care vor beneficia 80 de persoane.

 

pentru mai multe informatii vizitati http://joburi-pentru-tine.ro/presa

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din Canicattì (Sicilia), în stradă de joi până duminică

VIDEO/ Dansatoarea româncă masacrată pentru 1500 de euro de fostul iubit italian