in

Rap şi folclor românesc la premiile Grammy 2012! Gemenele de la Indiggo, câştigătoare cu Jay- Z

Gabriela şi Mihaela Modorcea, gemenele din trupa Indiggo, se mândresc cu faptul că au reprezentat România la premiile Grammy, decernate duminică,12 februarie, la Los Angeles.

Albumul lui JayZ, „Watch the Throne”, la care au colaborat şi cele două romance, a câştigat marele premiu. “Albumul „Watch the Throne”, la care am colaborat şi noi, este câştigător la Premiile Grammy 2012 prin piesa „Otis”, la categoria „Cea mai bună interpretare rap”. Este pentru prima dată când România câştigă şi ea la aceste premii, prin prezenţa noastră pe albumul lui Jay-Z cu melodia „LA LA LA”. Este un motiv de foarte, foarte mare bucurie” au spus Gabriela şi Mihaela Modorcea.

Rap pe ritmuri populare

Jay-Z şi Kanye West le-au cerut ajutorul fetelor de la Indiggo pentru o piesă de pe noul lor album. Doi dintre cei mai mari artisşti de peste Ocean au fost fascinaţi de Fetele de la Căpâlna, reprezentate vocal de Gabriela şi Mihaela şi remixate de Jaz-Z.

De altfel, gemenele Indiggo încep să aibă succes. Se pare că au fost solicitate de celebrul creator de pantofi Christian Louboutin să compună o piesă pentru cabaretul său din Paris, „Crazy Horse”. Deja fetele au înregistrat o piesă cu Swizz Beats pentru acest proiect.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Facturi colosale pentru frigul din apartamente

Crimă de Sfântul Valentin: italian ucis cu 20 de lovituri de cuţit din cauza unei românce