in

Crimă de Sfântul Valentin: italian ucis cu 20 de lovituri de cuţit din cauza unei românce

Dragoste şi crimă în ajun de Sfântul Valentin: Moreno De Lillo, un italian de 42 de ani din Rivoli (Torino), a fost ucis luni seara, de un rival în dragoste, Diego Pulselli. Ambii erau îndrăgostiţi de aceeaşi femeie, o tânără româncă de 25 de ani.

Femeia locuia de mai bine de un an de zile în casa iubitului ei, Moreno De Lillo, un bărbat cu 17 ani mai în vârstă şi cu antecedente penale. Pulselli, un muncitor de 23 de ani din localitatea Collegno s-a îndrăgostit de româncă după ce tănăra l-ar fi sărutat o singură dată, “ca între prieteni”. Un sărut care a provocat, în timp, o adevărată pasiune pentru femeia pe care nu o putea avea, şi o gelozie aprinsă faţă de partenerul ei.

Gelozia tânărului a atins punctul culminant luni seara: Pulselli l-a atras pe rival într-o capcană studiată în detaliu: în jurul orei 22.00, a lipit cu bandă adezivă butonul de la interfonul apartamentului unde locuiau cei doi, pentru a suna neîntrerupt. De Lillo a coborât pentru a vedea ce se întâmplă, dar a fost imediat atacat de tânărul rival. Pulselli, înarmat cu un cuţit, l-a înjunghiat cu ferocitate de mai multe ori, la nivelul gâtului şi toracelui, victima fiind aproape decapitată. Apoi asasinul a fugit de la locul faptei, cu maşina personală.

Alarma a fost dată de un trecător: românca nu a îndrăznit să coboare pentru a vedea ce s-a întâmplat. Anchetatorii au reuşit să-l prindă în aceeaşi seară: bărbatul era încă îmbrăcat cu hainele murdare de sânge. Dus la secţie, el şi-a recunoscut fapta în cursul unui interogatoriu.

Românca a povestit ulterior poliţiştilor că între ea şi Pulselli nu a existat nicio relaţie amoroasă. A declarat că tânărul o hărţuia de mai mult timp.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rap şi folclor românesc la premiile Grammy 2012! Gemenele de la Indiggo, câştigătoare cu Jay- Z

Site olandez anti-români: Europarlamentarii din PPE cer intervenţia Comisiei Europene