in

Român urmărit la Lodi, a distrus bariera de la autostradă, apoi s-a opus testului de alcoolemie

A distrus bariera de la ieșirea de pe autostradă, apoi a condus fără să se oprească la semnalele agenților. Fiind oprit în final de polițiști, a refuzat să se supună alcooltest-ului. Un român a fost denunțat pentru ultraj, i s-a retras carnetul de conducere iar mașina a fost sechestrată.

Totul s-a întâmplat azi, 4 martie, la ieșirea de pe autostrada A1 Milano-Napoli, în dreptul localității Lodi. Românul a ieșit greșit de pe autostradă și a distrus bariera de la stația de taxare, punând în pericol alte autovehicule. Din fericire nu a rezultat niciun incident.

”Aventura” nu s-a terminat acolo, românul a plecat mai departe, fără să oprească. A fost ajuns din urmă, pe strada provincială 235, în dreptul localității Pieve Fissiraga, după ce echipaje de la chestura din Lodi, garda de finanțe și poliția stradală l-au urmărit.

După ce a fost oprit i s-a cerut să facă testul de alcoolemie, moment în care românul a refuzat, deși mirosea a băutură. I s-a reținut carnetul de conducere, mașina a fost sechestrată iar el va trebui să răspundă în fața justiției pentru faptele comise.

San Severo, român beat la volan lovește mașina carabinierilor, doi militari răniți grav

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bilanț deosebit al Episcopiei Române din Italia: filantropie de un milion de euro, identitatea românească și familia în centrul atenției

Român din Cagliari, laude pentru Salvini: „Cu imigrația se descurcă foarte bine, salvează multe vieți” VIDEO