in

Român din Cagliari, laude pentru Salvini: „Cu imigrația se descurcă foarte bine, salvează multe vieți” VIDEO

Luigi Lazăr, 39 de ani, originar din România, stabilit în Sardinia de 11 ani, a făcut declarații elogioase la adresa lui Matteo Salvini, imediat după alegerile din insulă, câștigate de dreapta.

Luigi a declarat, pentru publicația castedduonline.it, că nu votează, dar că este fan al lui Salvini: ”Lega chiar sper să facă o treabă bună și pentru Sardinia noastră”.

Matteo Salvini se va întoarce în Sardinia, la Cagliari, în piața San Benedetto, pentru o „petrecere populară“ după ce candidatul susținut de Lega, Christian Solinas, a câștigat alegerile regionale. Luigi Lazăr este unul dintre cei care abia așteaptă să îl revadă pe Salvini, în care își pune toate speranțele.

”Trebuie să facă ceva pentru noi, cetățenii. Nu am fost la vot în ultimii ani, sunt foarte indignat. Dar îmi doresc pentru sarzi, și eu mă simt sard după 11 ani aici, ca lucrurile să se îmbunătățească. Îi doresc lui Salvini un viitor luminos, avem nevoie de un nou politician ca el. Nu trebuie să fim rasiști, nu trebuie să privim la culoarea pielii. Dar Salvini a oprit imigrația și are dreptate, pentru că se pierd alte vieți „.

Și dacă este adevărat că „Italia greșește în integrarea cetățenilor extracomunitari, trebuie să începem de acolo. Mult noroc lui Salvini”, a declarat Luigi.

”Ia, Salvini, mașină!”, un român și-a distrus autoturismul, cu levierul, în fața secției de carabinieri – VIDEO

Matteo Salvini: «Mulțumesc comunității române, cea mai integrată din Italia. Sunteți frații și surorile noastre» VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român urmărit la Lodi, a distrus bariera de la autostradă, apoi s-a opus testului de alcoolemie

Accident mortal în Veneto, româncă de 46 de ani, a intrat pe contrasens și a fost spulberată de o cisternă