in

Accident mortal în Veneto, româncă de 46 de ani, a intrat pe contrasens și a fost spulberată de o cisternă

Moarte cumplită pentru o românca din Italia, asistentă medicală. Aceasta venea luni, în jurul orei 7, de la spital şi se ducea spre casă, după tura de noapte. Nu a mai ajuns, maşina condusă de ea a intrat pe contrasens şi a fost făcută praf de o cisternă.

Conform presei italiene, citate de observator.tv, Gabriela Ocnaru, 46 de ani, avea domiciliul în Borso del Grappa, provincia Treviso, și tocmai ce ieșise de la spitalul din Feltre, provincia Belluno, unde lucra. Ambele localități sunt în regiunea Veneto.
La volanul unui Fiat Punto, românca mergea spre casă atunci când a pierdut controlul volanului, a lovit bara de protecție de pe marginea şoselei și a ricoșat pe contrasens unde a fost lovită de o cisternă încărcată cu motorină.

Impactul a fost catastrofal, iar Gabriela a murit pe loc. Imaginile de la locul accidentului sunt îngrozitoare. La volanul cisternei se afla un șofer italian, în vârstă de 43 de ani

La fața locului au intervenit echipaje de la Ambulanță și de la Poliție. Traficul a fost blocat pe şoseaua 47 Valsugana timp de aproximativ trei ore, pentru ca echipajele de Poliție să asigure zona și să golească cisterna de motorină.

Român beat la volan, provoacă un accident mortal la Roma, avea alcoolemia de patru ori peste limitele legale

Româncă de 32 de ani, moartă în accident de circulație în apropiere de Bologna, impact violent pe contrasens cu o mașină

Român din Cagliari, laude pentru Salvini: “Cu imigrația se descurcă foarte bine, salvează multe vieți” VIDEO

Și-a bătut și înjunghiat soția care venise de câteva zile în Italia. “Îţi tai nasul şi buzele, nu ai voie să te uiţi la nimeni!”