in

Și-a bătut și înjunghiat soția care venise de câteva zile în Italia. „Îţi tai nasul şi buzele, nu ai voie să te uiţi la nimeni!”

Un român din Italia şi-a obligat soţia să se prostitueze, apoi a înjunghiat-o, din gelozie. Bărbatul a chemat-o din România acum trei săptămâni. Erau căsătoriţi de mai bine de 10 ani.

În ziua în care a ajuns în Italia, la soțul ei, a fost forțată să se prostitueze. El i-a spus că dacă nu o va face, ca să câştige bani, nu va plăti nimic pentru şederea ei în Italia. După câteva zile, a văzut-o vorbind cu proprietarul casei în care locuiau şi a ameninţat-o.

„Îţi tai nasul şi buzele, nu ai voie să te uiţi la nimeni!”, i-a spus bărbatul. Câteva zile mai târziu a luat-o la palme şi a tuns-o scurt, ca să o facă mai urâtă. Femeia ajunsese în Italia pe 16 februarie, la Latina. Pe 21 februarie, după doar 5 zile, bărbatul a înjunghiat-o. După ce a tăiat-o, a curăţat apartamentul de sânge şi a plecat.

Îngrozită, românca a sunat la 118 şi medicii au transportat-o de urgenţă la spital. Au fost chemaţi şi poliţiştii şi femeia a povestit că îndură un calvar de când s-a căsătorit. Ea le-a relatat agenţilor că în urmă cu 9 ani a mai fost tăiată de soţ, pe coapsă.

Românul a fost arestat, scrie presa italiană, citată de observator.tv, şi astăzi va fi audiat de judecătorul Curţii din Latina.

Venezia, româncă violată, bătută și jefuită. ”Mă prostituez pentru a-mi hrăni soțul și copiii”

Salerno, româncă de 29 de ani, bătută cu pumnii și picioarele de logodnicul italian în fața copiilor

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident mortal în Veneto, româncă de 46 de ani, a intrat pe contrasens și a fost spulberată de o cisternă

A emigrat după o experiență șocantă în sistemul sanitar românesc, acum îi ajută și pe alții să se angajeze