in

Padova/ Arestată după ce a dat examenul de conducere în locul altei persoane

O tânără româncă din Padova s-a prezentat cu documente false la examenul teoretic auto, în locul unei candidate.

Românca, de 26 de ani, utilizând un document fals, a trecut examenul, însă când a ieşit din birourile de la Motorizzazione, s-a trezit în faţa carabinierilor, care au arestat-o. Probleme a avut şi adevărata candidată, precum şi patronul şcolii auto care a înscenat “proba”.

Înşelătoria a fost descoperită de carabinieri din greşeală, datorită unei interceptări telefonice. Era după-amiaza zilei de 30 decembrie anul trecut când tânăra româncă a ieşit de la departamentul Motorizzazione din Padova.

Susţinuse cu succes examenul teoretic pentru obţinerea permisului de conducere cat. B. Când a ieşit, investigatorii de la Nucleul operativ provincial i-au cerut actele. Militarii ştiau foarte bine cine era ea.

Însă Elena Oanca, de 26 de ani nu a înţeles imediat acest lucru. Cu zâmbetul pe buze, a predat cartea de identitate. În document era fotografia sa, însă nu erau datele sale personale. Era cartea de identitate a Gioiei Nadour, de 21 de ani, rezidentă la Legnaro.

Elena Oancă susţinuse examenul teoretic în locul Gioiei Nadour. Şi nu era o substituire de persoană pentru a face un serviciu unei prietene. Fiindcă în şcoala de şoferi se ştia totul. Pe 30 decembrie la ora 15 carabinierii au sechestrat cartea de identitate prezentată de Elena şi au arestat-o.

Acum Elena Oanca, Gioia Nadour şi Giovanni Baretta, de 43 de ani, patron al şcolii de şoferi Nuova Quattroruote srl din Padova, sunt acuzaţi de complicitate la fals într-un document valid pentru expatriere şi declaraţie falsă privind identitatea în faţa unui oficial public.

Carabinierii de la Nucleul operativ provincial efectuau o anchetă în cu totul o altă chestiune, când a fost interceptat un apel telefonic al lui Giovanni Baretta. Acesta spunea interlocutorului său că în după-amiaza zilei de 30 decembrie Elena va merge la examen în locul Gioiei, având asupra ei documentele tinerei din Legnaro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sofia Vicoveanca şi Gabriel Dorobanţu, spectacol de Mărţişor în Italia

Interviu GR/ Giada Connestari: “Imaginea României nu mai este cea a orfanilor sau a aurolacilor!”