in

Muncitor român de 45 de ani, zdrobit de un copac lângă Pavia

A murit lovit de un copac pe care îl tăiase, pe 25 februarie dimineaţa. Potrivit cotidianului „La Provincia Pavese”, victima accidentului este Onat Arghil, de 45 de ani, tăietor de lemne român domiciliat la Casteggio. Accidentul de muncă care s-a produs într-o pădure de salcâmi, la un kilometru de drumul provincial Candia – Pieve del Cairo, în provincia Pavia.

Colegii românului au fost cei care au descoperit, pe la prânz, corpul fără viaţă prăbuşit la pământ printre arborii deja tăiaţi. Trunchiul de copac, sprijinit pe alţii, s-a mişcat căzând peste bărbat şi zdrobindu-l.

Dinamica accidentului va fi reconstituită în detaliu de carabinieri şi de experţii de la Asl din Pavia, care vor stabili şi dacă tăietorii de copaci – angajaţi de o firmă specializată din Milano – au lucrat respectând normele de siguranţă a muncii. Colegii bărbatului de 45 de ani au fost cei care au telefonat la 118, care a trimis la faţa locului o ambulanţă a Crucii Roşii din Mede şi elicopterul care s-a ridicat de la Alessandria.

Însă nu se mai putea face nimic pentru salvarea bărbatului, lovit la ceafă de trunchiul care i-a rupt gâtul. La locul accidentului, în afara carabinierilor s-au dus şi pompierii pentru recuperarea corpului. Victima lasă în România soţia şi patru copii.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Robert Scarlat, „indignatul” de la Roma, condamnat la doi ani de închisoare

Un copil de 11 ani s-a sinucis de dorul mamei sale, plecate la muncă în străinătate