in

Român jefuit în Trento, legat fedeleş şi lăsat inconştient pe şosea, poliția i-a găsit după un an mașina la fiare vechi

Un român stabilit în Marea Britanie, care se afla în Italia, la volanul maşinii sale, a fost jefuit de o bandă de hoţi, legat fedeleş şi lăsat inconştient pe şosea, apoi tâlharii au plecat cu maşina lui, un BMW seria 5. Hoţii au acţionat mascaţi, aşa că românul nu a putut da multe informaţii Poliţiei italiene. Însă, la un an după eveniment, poliţia l-a anunţat pe român că i-a găsit maşina, la fier vechi.

Românul a fost atacat în Trento, Italia, în 2018, de o bandă alcătuită din 4 hoţi, trei bărbaţi şi o femeie. El a fost electrocutat cu pistoale cu electroşocuri, legat fedeleş şi lăsat inconştient pe şosea. 

Atacatorii s-au urcat apoi în BMW-ul seria 5 al românului şi s-au făcut nevăzuţi. Mult timp nu s-a ştiut nimic despre hoţi şi nici despre maşina românului, însă anchetatorii italieni au anunţat zilele trecute că banda de hoţi a fost prinsă şi BMW-ul a fost găsit la fier vechi, în curtea unei firme care se ocupa cu dezmembrările de maşini, informează observator.tv, citând presa italiană, care publică fotografiile hoţilor și imagini cu maşina românului.
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Viareggio, turist bătut crunt și jefuit de un român: ”Niciodată nu voi mai pune piciorul în Italia”

România va deschide anul acesta 10 birouri de promovare turistică, unul va fi în Italia