in

Viareggio, turist bătut crunt și jefuit de un român: ”Niciodată nu voi mai pune piciorul în Italia”

Un turist argentinian, aflat în vacanţă în Italia, a fost jefuit şi bătut crunt de un român, în Viareggio. El a suferit răni multiple, având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale după atac. Românul a fost prins, însă ar putea fi eliberat, pentru că argentinianul a rămas cu traume atât de puternice, încât a precizat că nu mai doreşte să se întoarcă niciodată în Italia.

Un turist argentinian a refuzat invitaţia Curţii din Lucca de a se prezenta la proces, după ce poliţiştii italieni l-au prins pe agresorul care l-a bătut şi jefuit în Viareggio, un român pe nume Mihail Daniel Iancu, informează observator.tv, citând presa italiană.

„Niciodată nu voi mai pune piciorul în Italia, sub niciun motiv, oricare ar fi el. Nu mai vreau să ştiu nimic despre această ţară”, scrie argentinianul în răspunsul către judecătorul Alessandro Trinci de la Curtea din Lucca. Argentinianul a fost jefuit şi bătut crunt de un român în timp ce se afla pe o plajă din Viareggio. Românul l-a lovit năprasnic, i-a furat ceasul şi rucsacul, apoi l-a bătut din nou, după care a fugit.

El a fost ulterior arestat, însă refuzul turistului argentinian de a se întoarce în Italia ar putea favoriza eliberarea românului, mai precizează presa italiană.

Român arestat la Salerno, a bătut cu mâinile goale o patrulă de carabinieri şi câţiva civili

Veneția, doi români, soț și soție, bătuți de 3 persoane mascate, duși în stare foarte gravă la spital

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arezzo, un român a câștigat 50.000 de euro la lozul ”TUTTO PER TUTTO”: ”Nu ne venea să credem”

Român jefuit în Trento, legat fedeleş şi lăsat inconştient pe şosea, poliția i-a găsit după un an mașina la fiare vechi