in

Român jefuit în Trento, legat fedeleş şi lăsat inconştient pe şosea, poliția i-a găsit după un an mașina la fiare vechi

Un român stabilit în Marea Britanie, care se afla în Italia, la volanul maşinii sale, a fost jefuit de o bandă de hoţi, legat fedeleş şi lăsat inconştient pe şosea, apoi tâlharii au plecat cu maşina lui, un BMW seria 5. Hoţii au acţionat mascaţi, aşa că românul nu a putut da multe informaţii Poliţiei italiene. Însă, la un an după eveniment, poliţia l-a anunţat pe român că i-a găsit maşina, la fier vechi.

Românul a fost atacat în Trento, Italia, în 2018, de o bandă alcătuită din 4 hoţi, trei bărbaţi şi o femeie. El a fost electrocutat cu pistoale cu electroşocuri, legat fedeleş şi lăsat inconştient pe şosea. 

Atacatorii s-au urcat apoi în BMW-ul seria 5 al românului şi s-au făcut nevăzuţi. Mult timp nu s-a ştiut nimic despre hoţi şi nici despre maşina românului, însă anchetatorii italieni au anunţat zilele trecute că banda de hoţi a fost prinsă şi BMW-ul a fost găsit la fier vechi, în curtea unei firme care se ocupa cu dezmembrările de maşini, informează observator.tv, citând presa italiană, care publică fotografiile hoţilor și imagini cu maşina românului.