in

Civitavecchia, român ținut la închisoare pe nedrept, confundat cu un infractor periculos dat în urmărire prin Interpol

Un bărbat din Neamţ a stat o săptămână în arestul carabinierilor din Civitavecchia, spre disperarea familiei, după ce a fost confundat cu un infractor periculos, din Republica Moldova. Constantin a încercat să explice că nu are nicio legătură cu persoana respectivă, însă italienii nu s-au lăsat înduplecaţi şi l-au ţinut închis până când şi-au dat seama că nu este cine credeau ei.

Constantin Macovei, din Podoleni, a fost oaspetele arestului din Civitavecchia timp de o săptămână, după ce autorităţile italiene l-au confundat cu un infractor periculos din Republica Moldova, condamnat la închisoare şi căutat cu mandat european.

Constantin Macovei (stânga) şi Calestru Vladimir (dreapta)
Bărbatul a fost ținut o săptămână arestat în baza unor informații eronate pe care poliția din Italia a spus că le-a primit de la INTERPOL. Concret, Constantin a fost confundat cu Calestru Vladimir, poreclit „Guzun”, un infractor din Moldova dat în urmărire de Poliția Română.

Nu se ştie ce asemănări izbitoare i-au făcut pe poliţiştii italieni să-i confunde pe cei doi bărbaţi, având în vedere că trăsăturile fizice diferă destul de mult, scrie observator.tv.

Ancona, român arestat pe nedrept pentru omor, a făcut nouă luni în închisoare fără să fie vinovat

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Crimă, sinucidere sau accident? Român în vârstă de 20 de ani, găsit mort pe malul râului Idice, lângă Bologna

Toată lumea acasă! Guvernul negociază cu mai multe state întoarcerea românilor din diaspora