in

Un român a înjunghiat cu sălbăticie un transsexual italian la Roma. Pentru autorități, atacul este inexplicabil

Un român din Roma a înjunghiat un transsexual de zeci de ori, într-un atac pe care autoritățile italiene îl consideră inexplicabil.

Tânărul român, în vârstă de 25 de ani, a atacat în propria casă un transsexual în vârstă de 46 de ani, după ce s-a prezentat la uşa acestuia sub pretextul că doreşte să-l cunoască mai bine, potrivt observator.tv.

Cetățeanul român C.T., în vârstă de 25 de ani, a fost arestat la Roma, fiind considerat responsabil pentru tentativa de asasinare a unui cetățean italian de 46 de ani, transsexual, în propria casă.

Copiii născuţi în familiile de români care locuiesc în altă ţară, nu vor folosi niciodată limba româna ca ”limba maternă”

Potrivit procurorilor, citaţi de h24notizie.com, românul de 25 de ani ar fi bătut la uşa transsexualului de 46 de ani cu intenţia de a-l cunoaşte mai bine, însă, în scurt timp, românul a pus mâna pe un cuţit din bucătărie şi l-a atacat furios pe italian, înjunghiindu-l de zeci de ori.

Rănit, italianul a încercat să fugă la fereastră să ceară ajutor, însă românul a mers după el şi a continuat să îl înjunghie, după care s-a făcut nevăzut.

Victima a mai avut putere să sune la 113, apoi s-a prăbuşit într-o baltă de sânge. Medicii sosiţi la adresă au transportat victima către cel mai apropiat spital.

Nu se cunoaşte exact motivul pentru care românul a comis un asemenea gest.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Deputat PSD, după condamnarea lui Dragnea: «Medicii să dea măririle de salarii înapoi şi să plece din ţară»

România trimite 32 de europarlamentari la Bruxelles. Cine sunt aceştia