in

Cazul Alexandrei, la Televiziunea Italiană. Cumpănașu la emisiunea „Chi l’ha Visto?” de pe Rai 3. Ucisă sau răpită?

Povestea Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a ajuns pe Rai 3, la celebra emisiune care se ocupă de persoanele dispărute în Italia, „Chi l’ha Visto?”, realizată de Federica Sciarelli. Fata a fost ucisă sau răpită?, este întrebarea emisiunii.

Fata a dispărut în neant în 24 iulie. Versiunea oficială este că a fost răpită, violată și ucisă. Cert este că tânăra a fost răpită după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dinca, un mecanic în vârstă de 65 de ani din Caracal. Fata a reușit să sune la 112, dar poliția a intervenit mult prea târziu.

În casa bărbatului poliția a găsit câteva rămășițe de oase arse, mi mulți dinți (din care a fost extras ADN-ul fetei de 15 ani) și o parte din bijuteriile Alexandrei. Arestat, bărbatul a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra.

Mărturisire pe care unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, intervievat de „Chi l’ha Visto?”, nu o crede.

Dincă a mărturisit și uciderea unei alte fete. Este vorba despre Luiza Melencu, de 18 ani, răpită pe 14 aprilie 2019, în timp ce făcea autostopul pentru a merge acasă. Pentru Luiza nu a fost posibil să se facă testul ADN pentru rămășițe care se presupune că ar fi ale fetei.

Întrebarea rămâne: au fost sau nu ucise cele două fete?

https://www.facebook.com/chilhavisto/videos/1362475830596962/

Unchiul Alexandrei, arată Rai 3, candidat la președinția României, se luptă de luni de zile pentru a-și găsi nepoata. Și suspiciunea lui Cumpănașu, relatată la televiziunea italiană, este că nepoata lui este în Italia.

Alexandru Cumpanasu a relatat despre contactele lui Dinca cu Italia și despre posibilitatea ca nepoata sa să fie în viață și să fie în Italia, obligată să se prostitueze. El spune că ar putea fi la Bari sau Vicenza, unde Dinca ar avea membri din familie.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primul din 60.000 de studenți! Un tânăr român a luat cea mai mare notă din Italia la admitere la Medicină

Atac la badante: guvernul vrea să impună familiilor italiene să rețină impozitul. Cu cât se vor reduce banii primiți în mână de îngrijitoare