in

Sute de afișe lipite de două românce din Italia, pentru a le găsi pe Alexandra și Luiza: ”Dați o mână de ajutor, toată România le caută”

Salvați cele două fete „ucise”, fără niciun cadavru găsit, fără niciun indiciu că ele chiar au fost ucise. Se zice că sunt aduse și vândute de către răpitorii lor aici, în Italia, pentru prostituție, se precizează într-un afiș în limba italiană, care ar fi apărut în mai multe orașe din Italia.

Fotografia, scrie stiri.botosani.ro, făcută de către un român din diaspora, s-a viralizat cu repeziciune. Apelul către italieni de a contribui la găsirea celor două fete dispărute în Caracal prinde un ecou tot mai extins.

În text se subliniază incompetența anchetatorilor, cele două fete, Alexandra, de 15 ani, și Luiza, de 18 ani, fiind răpite de „un bătrân de 65 de ani”. Dați o mână de ajutor, toată România le caută”, se precizează în final. 

Din informațiile obținute cu cei de la capătul liniilor de telefon afișate, ideea aparține unor românce, Nicoleta și Roberta, stabilite în Italia. Cele două, impresionate de povestea fetelor răpite, au lipit sute de astfel de anunțuri.

Unul dintre numerele expuse este al unui administrator de produs blogging în social media, stabilit în Callania, care a recunoscut că a acceptat să promoveze apelul fetelor, cu toate că nu își dă seama încă de ce reacții ar putea avea în momentul în care apelantul ar susține că a văzut-o pe una dintre fetele căutate.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Rareș Bogdan sare la gâtul noului Consul General de la Milano: ”Cățelușul securist”

Sicilia, român disperat că nu e plătit, a ajuns pe stradă. ”Păcat de asemenea oameni care își pierd speranța în ziua de mâine”