in

Rareș Bogdan sare la gâtul noului Consul General de la Milano: ”Cățelușul securist”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, o acuză pe premierul Dăncilă că ”nu vrea scăparea României de securiștii din `89 și vrea blocarea alegerilor din diaspora”, după ce șefa Guvernului a luat decizia de a-l numi pe Tiberiu Dinu consul general la Milano.

”Se intoarce la locul faptei. La o aruncatură de bat de locul faptei de acum 5 ani. Omul care a blocat alegerile in 2014 la Torino revine acum la ….Milano. Numirea de Consul General a fost facuta ieri in sedinta de Guvern! Dancila NU vrea scaparea României de securistii din ‘89 și vrea blocarea alegerilor in DIASPORA”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul liberal susține că Tiberiu Dinu este „un personaj controversat”, care a devenit „omul lui Dăncilă pentru a perturba buna organizare a alegerilor în Italia”, acolo unde se regăsește cea mai mare comunitate de români din occident.

”Dedicație pentru un personaj controversat care in ‘89 era la interne, devenit omul lui Dancilă pentru a perturba buna organizare a alegerilor in Italia, unde e cea mai numeroasa comunitate de români. Tiberiu Dinu revine…. la Milano, contrar cutumelor diplomatice, pentru a face din nou balet PSD-ist, după ce a dansat un bluess și cu coana Elena. Foarte ciudată revenirea cățelușului securist la măcelărie!, adaăugă Rareș Bogdan.

Demnitarul cataloghează această decizie a premierul drept „sfidare”, având în vedere că se întâmplă cu doar 48 de ore înainte de mitingul diasporei de pe 10 august.

”Dar România noastră nu e România lor și nu vom tăcea pentru memoria celor morți in Decembrie 1989 când Tiberiu Dinu stătea ascuns de frica libertății. România continuă sa fie moneda de schimb a celor care au transformat-o intr-un SRL.

Astea se intampla cu 48 de ore de Marele Miting al Diasporei din 10 august 2019! SFIDARE cat cuprinde. Reamintesc ca cele mai mari comunitati de romani din Italia se afla la Roma, Torino, Bologna si Milano”, a conchis Rareș Bogdan.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tânăr de 26 de ani, locuia la Torino, a dispărut de mai bine de un an, familia speră să fie în Spania sau UK

Sute de afișe lipite de două românce din Italia, pentru a le găsi pe Alexandra și Luiza: ”Dați o mână de ajutor, toată România le caută”