in

Tragedie la Santarcangelo, româncă spulberată de o mașină în timp ce se plimba de mână cu fiul ei de 6 ani

Tragedie pe străzile din Santarcangelo, în provincia Rimini, unde, luni după-amiază, o mamă de 37 de ani, de naționalitate română, și-a pierdut viața în timp ce mergea alături de fiul ei mic. Drama s-a consumat în jurul orei 15.30 pe Via Sogliano, lângă barul Amati, când femeia și copilul se aflau pe marginea drumului.

Din motive care sunt acum cercetate, femeia a fost lovită în plin de un jeep care a aruncat-o pe asfalt după un zbor de câțiva metri. Femeia a rămas pe pământ fără viață. S-a dat alarma, iar la fața locului au venit ambulanța, sanitarii încercând cu disperare să o reanimeze. Până la urmă au renunțat. Doctorul -a declarat moartea.

Rimini Today a publicat mai mute fotografii de la locul accidentului

Fiul ei, de doar 6 ani, a ieșit miraculos nevătămat. La volanul autovehiculului se afla un italian de 80 de ani care, cu toate probabilitățile, nu a observat prezența celor doi pe marginea drumului și, în urma impactului, s-a oprit în alte mașini parcate, deteriorându-le grav.

La fața locului, pentru măsurători și pentru a reconstrui exact dinamica, a intervenit o patrulă de poliție municipală din Santarcangelo.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Plan diabolic al unei românce, menajeră la Cremona: a ascuns bijuteriile într-un loc la care credea că nu se gândește nimeni

Banda tăietorilor de urechi, 65 de ani de închisoare pentru șapte români. Procurorii au cerut 86 de ani