in

Plan diabolic al unei românce, menajeră la Cremona: a ascuns bijuteriile într-un loc la care credea că nu se gândește nimeni

O îngrijitoare română din Italia a pus la cale un plan genial, o hoţie demnă de un scenariu de film. Femeia pusese ochii pe bijuteriile familiei la care lucra, un cuplu de oameni bogaţi din Motta Baluffi (provincia Cremona), aşa că s-a gândit cum să facă să le scoată din casă în ziua în care trebuia să plece în România.

Planul era să ascundă bijuteriile într-un tort pregătit de ea pentru ziua doamnei care o angajase, dar soţul femeii se pare că nu a înţeles foarte bine ce avea de făcut, deşi trebuia să facă un singur lucru.

Românca gândise lovitura în cel mai mic detaliu. Avea de gând să fure bijuterii în valoare de zeci de mii de euro de la familia unde lucrase ani de zile, un cuplu înstărit din Motta Baluffi, Italia. Astfel, femeia a aşteptat să vină ziua de naştere a femeii care i-a oferit un loc de muncă şi a făcut două torturi. Unul pentru familie, unul pentru ea şi soţul său. Torturile erau identice şi ideea era să ofere unul familiei, iar ei să ia unul acasă cu ei, în România, scrie observator.tv, care citează presa italiană.

Planul era ca românca să ascundă bijuteriile în tortul pe care trebuia să-l ia în România şi astfel ar fi scos bijuteriile din casă fără să trezească vreo suspiciune, ziua de naştere s-ar fi desfăşurat normal, iar ei ar fi fost în România până să-şi dea seama italienii că le lipseşte ceva.

Doar că bărbatul femeii a făcut planul praf, după ce a încurcat torturile, luându-l pe cel fără bijuterii în el.

Astfel, tortul cu bijuteriile a rămas în Motta Baluffi, iar când l-au tăiat, italienii au izbucnit în râs dându-şi seama de încercarea de jaf ratată. Familia a decis să nu depună plângere, cu gândul la expresia nepreţuită a româncei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cerere specială a poliţiştilor din Veneţia, după ce patru dintre ei au fost bătuți de un român

Tragedie la Santarcangelo, româncă spulberată de o mașină în timp ce se plimba de mână cu fiul ei de 6 ani