in

Cerere specială a poliţiştilor din Veneţia, după ce patru dintre ei au fost bătuți de un român

Un tânăr de 35 de ani, cetăţean român, a bătut patru poliţişti italieni în două zile, informează presa italiană, care precizează că atacul românului a declanşat o cerere mai specială din partea poliţiştilor din Veneţia. Agenţii au precizat că au nevoie de pistoale cu electroşocuri, pentru a putea imobiliza persoanele mai solide, de tipul românului care i-a agresat.

Patru polițiști răniți în două zile de aceeaşi persoană a declanşat o cerere administrativă din partea sindicatului poliţiştilor şi anume dotarea agenţilor cu pistoale cu electroşocuri.

Măsura a fost cerută după ce un român în vârstă de 35 de ani a bătut patru agenţi în 48 de ore. Românul, spun poliţiştii, este un bărbat bine făcut, de o statură fizică impresionantă, iar agenţii nu i-au putut face faţă, informează presa italiană, citată de observator.tv.

În primul incident, un echipaj de doi poliţişti a fost trimis să aplaneze un conflict la un bar din Veneţia, unde românul, un personaj cunoscut forţelor de ordine, a mâncat, a băut şi apoi a încercat să plece fără să plătească.

Agenţii au intervenit pentru luarea măsurilor de restabilire a ordinii publice, însă amândoi au ajuns la spital, bătuţi de român. O situaţie similară a avut loc în ziua următoare cu acelaşi personaj, dar alţi doi agenţi, şi ei ajunşi la spital.

Românul a fost reţinut ulterior şi internat într-o clinică de psihiatrie, fiind bănuit că suferă de o boală psihică.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Treviso, tânăr român de 23 de ani, mort în accident rutier, la numai câteva sute de metri de casă

Plan diabolic al unei românce, menajeră la Cremona: a ascuns bijuteriile într-un loc la care credea că nu se gândește nimeni