in

Roma, teroare într-o familie de români: mama împreună cu două fete, bătute violent. Bătăușul a încercat să îi mituiască pe polițiști

O adolescentă de 16 ani din Italia a alertat poliția italiană după ce tatăl ei a început să le bată violent pe sora și pe mama lor. La sosirea polițiștilor, bărbatul stătea relaxat pe canapea și chiar a încercat să-i mituiască pe oamenii legii. 

”Tata ne bate pe mine, pe sora mea și pe mama și nu este pentru prima dată!”. Cu aceste cuvinte a alertat fată de 16 ani poliția.

Polițiștii de la Casilino au găsit-o pe fata de 16 ani în lacrimi și încă în șoc, în timp ce agresorul, un bărbat de 50 de ani de naționalitate română stătea confortabil pe canapea. Oamenii legii au aflat că femeia agresată este căsătorită de 25 de ani cu acesta. Individul își bate copiii și soția de fiecare dată când se îmbată. Bătăile au continuat chiar și în timpul sarcinilor pe care femeia le-a avut.

Ieri însă, bătăile au început foarte devreme. Din cele povestite de femeie, bărbatul i-a sucit mâna la spate și a bătut-o la perete. Bărbatul și-a lovit de asemenea fiica de 16 ani, dar și pe sora ei. Adolescenta care a sunat la poliție plângea și cerea ajutorul pentru mama și sora ei. Polițiștii au chemat apoi o ambulanța care le-a dus pe cele trei la spital. Aceștia au povestit presei că bărbatul a încercat să „o dea la pace” cu ei, în timp ce-l interogau. Bărbatul a fost în cele din urmă arestat.

Mama și fiicele au suferit răni majore și au nevoie de peste cinci zile de îngrijiri medicale. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se scumpește rovinieta! În unele cazuri va fi chiar și de trei ori mai scumpă

Tiberiu Mugurel Dinu revine la Consulatul de la Milano, asociațiile românești au trimis scrisoare de mulțumire la Guvern