in

Padova, un bucătar chinez a violat o colegă româncă, tatăl și fratele ei l-au masacrat în bătaie

Episodul datează de la Bobotează: cei doi români s-au dus la restaurantul chinezesc și l-au masacrat pe bărbatul de 31 de ani care a violat-o pe fata de 18 ani. Trei persoane au fost denunțate.

Carabinierii de la secția Principale din Padova au denunțat un cetățean chinez de 31 de ani, bucătar într-un restaurant etnic din cartierul Forcellini, pentru că a violat o colegă de muncă.

Totul a început cu o intervenție solicitată în ziua de Bobotează, când un angajat al restaurantului a chemat forțele de ordine, denunțând un comis de doi cetățeni români, asupra bucătarului chinez de 31 de ani.

Militarii au reconstituit povestea, descoperind că bătaia se datora faptului că fiica (și sora) celor doi români care locuiesc în Padova le-au dezvăluit părinților că în ziua precedentă (5 ianuarie) a suferit o violență sexuală din partea chinezului. Bărbatul ar fi invitat-o ​​în locuința sa, forțând-o să aibă un raport complet. «Bucătarul chinez m-a violat aseară, eu nu voiam, m-a obligat», a povestit fata.

Fata, odată întors acasă, nu a povestit nimic mamei și tatălui, dar dimineața următoare izbucnise în lacrimi și a dezvăluit totul, declanșând reacția furioasă a tatălui și a fratelui său de șaisprezece ani.

În timpul disputei, un client al restaurantului (din Trentino, în vârstă de 31 de ani) care a intervenit pentru a potoli lupta, a suferit diverse vânătăi pe față care au fost considerate vindecabile în 7 zile. Carabinierii i-au denunțat, de asemenea, pe românul de 37 de ani și pe fiul acestuia de 16 ani pentru vătămare corporală voluntară. Chinezul bătut au fost tratat la spital: 5 zile de prognostic pentru el.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A amenințat că se aruncă în aer cu copiii săi, român din Desio condamnat la 5 ani și jumătate

S-a ciocnit cu un autobuz după o depășire, româncă de 49 de ani moartă într-un grav accident la Cuneo